Hør Nobelprisvinder på international bioanalytiker-kongres

På verdenskongressen for bioanalytikere, der i år foregår i Kobe, Japan, kan du møde en Nobelpristager i kemi, som er hovedtaler. Kongressen foregår 31. august til 4. september 2016. Fristen for at indsende abstracts er 20. april 2016.

Nyhed

Af Kirsten Gregers Jørgensen, journalist 

IFBLS kongres 2016

 "Konnichiwa,” siger man i Japan, når man hilser på hinanden. Måske har du også lyst til at hilse på bioanalytiker-fagfolk fra hele verden på den internationale bioanalytikerkongres 2016, arrangeret af International Federation of Biomedical Laboratory Science (IFBLS).

Den foregår i år i Kobe, Japan, fra onsdag 31. august til søndag 4. september og har temaet: "International Innovation of Laboratory Medicine -Basic and Advanced".

På kongressen kan du blandt andet møde hovedtaleren Dr. Koichi Tanaka, der i 2002 vandt Nobelprisen i kemi. Han vil holde et oplæg om brug af massespektometri inden for laboratoriemedicin og fortælle om sit nuværende arbejde omkring ”en praktisk anvendelse af teknologi med henblik på at opdage sygdomme tidligt via en enkelt dråbe blod.”

Praktiske informationer

Hvis du ønsker at bidrage med et fagligt oplæg – et såkaldt ’abstract’ – er fristen for at indsende det 20. april 2016. Du kan læse mere om kategorier og krav til ’abstracts’ samt indsende det her.

Ønsker du at deltage i kongressen, er tilmeldingsfristen 31. juli 2016, men tilmelder du dig inden 31. maj 2016, er det billigere. Læs mere om deltagelse her.

Hele programmet kan ses her.

Du kan også læse mere om kongressen på IFBLS’ hjemmeside samt følge verdenskongressen i Kobe på Facebook Facebook Kobe ifbls

RETTELSE 15.3.2016: Siden artiklen blev publiceret, er deadlinen for at indsende abstracts rykket til 20. april fra 31. marts. Datoen er derfor ændret i ovenstående tekst.

Særligt benyttede sider på dbio.dk