Fagets dag '23: Hvem har ansvaret, når beslutninger træffes af maskiner?

Lørdag den 11. marts 2023 afholder Danske Bioanalytikere arrangementet Fagets dag ’23. Glæd dig blandt andet til at møde Thomas Telving, der stiller spørgsmålet: Hvem har ansvaret, når beslutninger træffes af maskiner?

Video
Skrevet af
Niels C. Jensen, digital redaktør og journalist
Ved tryk på afspil accepterer du cookies og sporing fra den eksterne video-leverandør.

På Fagets dag '23 kan alle medlemmer af Danske Bioanalytikere blive fagligt inspireret og få ny viden om karriere, bæredygtighed, faglighed, prioritering og mental sundhed. 

Glæd dig blandt andet til at møde Thomas Telving, der stiller spørgsmålet: Hvem har ansvaret, når beslutninger træffes af maskiner?

Brugen af kunstig intelligens i sundhedsvæsenet har et kæmpe potentiale, men rejser også masser af etiske spørgsmål. Thomas Telving er kandidat i filosofi og statskundskab fra Syddansk Universitet og Københavns Universitet.

Du kan se frem til 15 forskellige sessioner, som er en blanding oplæg, workshops, høringer og debatter.

Under 100 pladser tilbage

Sessionerne er inddelt i fem sideløbende spor med overskrifterne karriere, bæredygtighed, faglighed, prioritering og mental sundhed.

Fagets dag ‘23 afholdes lørdag den 11. marts på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense.

Fagets dag ’23 er gratis for alle medlemmer af Danske Bioanalytikere. Men skynd dig, der er maksimum plads til 200 deltagere, og der allerede tilmeldt lidt over 100. Der er gratis bustransport fra de fem største byer i landet.

Tilmeld dig og se programmet for Fagets dag '23

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk