En arbejdsmiljøets Oscar til den bedste opgave

10.000 kroner og glade bioanalytikere. Det er hvad du kan vinde, hvis du kan gøre dbio klogere på arbejdsmiljø.

Nyhed

Af Niels C. Jensen, journalist 

web_Oscar_Davidlohr-Bueso
Vil du være med til at forbedre bioanalytikernes arbejdsmiljø? Foto: Davidlohr-Bueso

dbio har besluttet at udlodde 10.000 kroner til en opgaveskriver, der kan være med til at gøre fagforeningen og medlemmerne klogere på deres arbejdsmiljø.

Så har du en Oscar i maven, ved noget om arbejdsmiljø og gerne vil have 10.000 kroner for at være med til at forbedre dine kollegaers arbejdsmiljø, er det nu, du skal slå til.

Til gavn for medlemmerne

Baggrunden er arbejdsmiljøundersøgelsen 2014, som viste fire problemområder, som dbio bør have ekstra fokus på, det handler om:

  • Ensidigt gentagent arbejde
  • Arbejdspres og stress
  • Mobning
  • Vold og trusler om vold

Det eneste krav til opgaven er, at den på en eller anden måde skal være til gavn for dbio’s medlemmer. Det kan være en nærmere afdækning af bioanalytikernes arbejdsmiljø og baggrunden for arbejdsmiljøet, eller den kan være et bud på, hvordan man (eller dbio) mest hensigtsmæssigt forbedrer arbejdsmiljøet for bioanalytikerne. Det er helt op til dig.

Opgaven kan være mere eller mindre teoretisk, og det er frivilligt, om der tages udgangspunkt i besøg i felten. Vi forestiller os, at opgaven udføres af en færdiguddannet bioanalytiker, som er i gang med en masteruddannelse, for eksempel Master of Public Health, MPH eller en kandidatuddannelse, som for eksempel Cand. Scient. San.

Vil du vide mere

, og som inspiration til din opgave er her et par stikord, men dem skal du selvfølgelig ikke lade dig begrænse dig af.

wordle_prisopgave1
Et par stikord til inspiration. Grafik: dbio/wordle.net

Er du interesseret i at opgaven og prisen, eller ønsker du at høre mere, kan du kontakte organisatorisk chef Torben Jensen på tje@dbio.dk eller tlf. 31 31 85 86 senest den 15. oktober 2014.

Det med småt

Det er dbio’s forretningsudvalg, der i sidste ende tildeler prisen på 10.000 kroner. Forretningsudvalget forbeholder sig ret til ikke at uddele prisen, hvis det vurderes, at opgaven ikke tilfører dbio og dbio’s medlemmer brugbar viden.

Særligt benyttede sider på dbio.dk