Vinterpakke i Syddanmark

Der bliver stadig forhandlet i Syddanmark, og vi håber at kunne melde ud senest tirsdag den 21.12

Skrevet af
Hanne Nielsen Bonde, regionsformand
Hanne Nielsen Bonde, dbio-Syddanmark

Hanne

Kære alle 

Hvis I undrer jer over de udmeldinger, der kommer i pressen i disse dage om engangstillæg og forhøjet overarbejdsbetaling, og at I ikke hører noget fra Syddanmark, er det fordi vi ikke er færdige endnu.

Men der er blevet arbejdet koncentreret i hele sidste uge. Jeres TR og FTR har været sat i arbejde  for at klæde regionsformand Hanne Bonde og regionsnæstformand Jesper Rønn godt på til mødet i regionen.

Det der kan meldes ud lige nu er at regionens ledelse har valgt en strategi, der denne gang inddrager bioanalytikere der arbejder  i aften, nat og /eller weekendvagter på mikrobiologiske - og biokemiske afdelinger. Derudover bliver der ekstrabetaling for FEA- vagter , og på over-og merarbejde. De endelige beløb er ikke klar endnu, der blev forhandlet med alle de berørte organisationer hele fredag den 17. Strategien er også, at alle faggrupper får samme beløb, dog er der ekstra til FAM-og intensivpersonalet.

Så bredt over alle laboratorier, vil man i de kommende vintermåneder få en smule plaster på såret for det pressede arbejdsmiljø.

Så snart de endelige aftaler er på plads vil der komme mere information.

god weekend herfra dbio-Syddanmark

 

 

 

Særligt benyttede sider på dbio.dk