Velskrivende redaktør til fagblad

Er du en stærk og engageret journalist, nysgerrig på naturvidenskabelige og sundhedsfaglige emner, og har du lyst til at præge kommunikationen i faget og fagforeningen for bioanalytikere? Så er det dig, vi søger.

Job
fagblad_ann1.jpg

Dit job:

Redaktøren for danske bioanalytikere går på pension, og vi søger derfor en ny redaktør, der vil være med til fortsat at udvikle et godt fagblad og foreningens interne og eksterne kommunikation generelt.

Dine tætteste kolleger er to andre journalister i kommunikationsgruppen, henholdsvis den digitale redaktør, som har ansvaret for hjemmeside og sociale medier samt en journalist på deltid, der varetager forskellige journalistiske og kommunikative opgaver.

Du vil få ansvaret for fagbladet, som pt. udkommer otte gange om året. Du sætter pris på det gode samarbejde både med kilder, freelancejournalister og bioanalytikere, som leverer faglige artikler til bladet. Derudover er du på lige fod med resten af kommunikationsgruppen med til at udarbejde kommunikationsplaner og bidrager sammen med kolleger i sekretariatets tre afdelinger til rådgivning af det politisk valgte formandskab og dbio’s fem regionsformænd.

Som redaktør referer du til kommunikationschefen, der også er leder af dbio’s faglige afdeling, som arbejder med bioanalytikerfagets udvikling i bredeste forstand.

Hvem er du?

Den rette kandidat til jobbet har en journalistisk baggrund, forståelse for at arbejde i en levende politisk organisation og er nysgerrig på naturvidenskabelige og sundhedsfaglige emner. Det er et krav, at du kan arbejde på tværs af medieplatforme.

Du skal selv kunne tage initiativ, få ideer – også gerne skæve, det er der plads til, og du skal trives med at stå alene i rollen som ansvarshavende redaktør i forhold til medieansvarsloven. Men også være i stand til at indgå i tæt dynamik med dine øvrige kolleger i et mindre sekretariat, hvor der er højt til loftet og store ambitioner

Vi tilbyder:

En fuldtidsansættelse fra den 1/8 2023 på en attraktiv arbejdsplads, hvor fleksibilitet, faglig udvikling og trivsel vægtes meget højt. Og så har vi en virkelig god kantine sammen med de mange øvrige arbejdsfællesskaber på Diakonissestiftelsen.

Din arbejdsplads bliver Peter Bangsvej 7A, 3. etage, 2000 Frederiksberg. Vi har fleksibel arbejds- tilstedeværelse og -tider og kan tilbyde attraktive løn- og arbejdsvilkår efter husoverenskomst, hvor man bl.a. sikres en 7. ferieuge.

Din ansøgning mærket ”Redaktør” stiles til kommunikationschef Jane Fyhn og sendes pr. mail til sekretær Tine Stockholm Jensen, tsj@dbio.dk.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 21/5. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i løbet af juni.

Du er meget velkommen til at ringe til kommunikationschef Jane Fyhn på 50429800 spørgsmål om stillingen, ligesom du kan læse mere om dbio og sekretariatet på www.dbio.dk.

Når du søger en stilling hos Danske Bioanalytikere, behandler vi dine personoplysninger til brug for ansøgningsprocessen. Du kan læse mere om, hvordan Danske Bioanalytikere behandler dine oplysninger på www.dbio.dk.

Hvem er vi?

Danske Bioanalytikere er bioanalytikernes fagforening og har 6.500 medlemmer, et sekretariat bestående af 24 ansatte og tre fuldtidsfrikøbte politikere samt 5 fuldtidsfrikøbte regionsformænd. Danske Bioanalytikere er en fagforening, hvor faget og udviklingen af faget spiller en stor rolle. Bioanalytikere er en del af sundhedsvæsenet. 80 % af alle diagnoser i sundhedsvæsenet stilles på baggrund af bioanalytikeres analyser.

Særligt benyttede sider på dbio.dk