Velkommen til ny afdelingsledelse på klinisk biokemisk afdeling, Hvidovre Hospital

Ledende bioanalytiker Lisbeth Mortensen og ledende overlæge Lise Bathum har de seneste 6 år kørt professionelt parløb i Region Sjælland. Nu er duoen flyttet til Hvidovre Hospital, hvor de håber at skabe regionens bedste Kliniske Biokemiske Afdeling.


På Hvidovre Hospitals hjemmeside, hilses den ny afdelingsledelse på Klinisk Biokemisk Afdeling velkommen. Her fortæller de om deres samarbejde og planer for afdelingen.

Herunder er et lille udpluk og en henvisning til hele artiklen.


Vi vil også gerne byde Lisbeth og Lise velkommen til Region Hovedstaden og glæder os til samarbejdet.

Hilsen

Birgitte Scharff, regionsformand

og

Lotte Christensen, regionsnæstformand 


Fra Hvidovre Hospitals hjemmeside:

”Det er svært at se, hvor Lise slutter og Lisbeth begynder”

klin_OM

Lisbeth Mortensen (tv) og Lise Bathum (th) har de seneste 6 år kørt professionelt parløb på Næstved, Ringsted og Slagelse Sygehuse. Nu er duoen flyttet til Hvidovre Hospital, hvor de håber at skabe regionens bedste Kliniske Biokemiske Afdeling. 

Der er ingen tvivl om, at ledende overlæge, Lise Bathum, og ledende bioanalytiker, Lisbeth Mortensen, har et tæt samarbejde.

”En bioanalytiker sagde en gang til mig, at det var svært at se, hvor jeg sluttede, og hvor Lisbeth begyndte. Det tog jeg faktisk som en kompliment, for det betyder, at medarbejderne ved, at vi er enige og står sammen,” fortæller Lise Bathum om sit samarbejde med Lisbeth Mortensen.

Læs hele artiklen her.


Læs flere nyheder fra dbio-Hovedstadens hjemmeside her.


Særligt benyttede sider på dbio.dk