UCN Sundhed søger en kompetent og visionær uddannelsesleder, der kan stå i spidsen for etablering af et udbud af bioanalytikeruddannelsen i Hjørring

Stillingen er med reference til uddannelseschefen for UCN Sundhed og til besættelse pr. 1. februar 2022 eller snarest muligt.

Nyhed

Om UCN Sundhed

UCN Sundhed omfatter foruden Bioanalytikeruddannelsen seks sundhedsfaglige uddannelser - Ergoterapeutuddannelsen, Fysioterapeutuddannelsen, Jordemoderuddannelsen, Radiografuddannelsen, Sundhedsadministrativ koordinatoruddannelsen og Sygeplejerskeuddannelsen.

Området er kendetegnet ved et højt fagligt niveau samt et praksisnært, innovativt studie- og uddannelsesmiljø, som løbende udvikles i samarbejde med både de studerende og kliniske samarbejdspartnere.

Der er ambitiøs retning på udvikling i både uddannelser, forskning og efter- og videreuddannelse.

Dialog og samarbejde er i højsædet, og samarbejdskulturen er god og tillidsbåren.

Som uddannelsesleder har du efter delegation fra og i samarbejde med uddannelseschefen ansvar for de faglige, økonomiske, personale- og udviklingsmæssige forhold på Bioanalytikeruddannelsen, herunder udvikling og forankring af et udbud med opstart september 2022, som bl.a. består af:

  • udarbejdelse af studieordning og semesterbeskrivelser baseret på et videngrundlag af høj relevans, kvalitet og evidens sammen med interne som eksterne samarbejdspartnere
  • rekruttering af et engageret team af adjunkter/lektorer 
  • sikring af høj kvalitet i udviklingen og driften af et udbud
  • samarbejde med andre uddannelsesledere i og udenfor UCN
  • samarbejde med regionale, nationale og internationale samarbejdspartnere

Udbuddet af Bioanalytikeruddannelsen er dimensioneret til et optag på 60 studerende pr. år med studiestart i henholdsvis september og februar.

Bioanalytikeruddannelsen placeres fysisk på Campus Skolevangen i Hjørring blandt Sygeplejerskeuddannelsen, Læreruddannelsen, Pædagoguddannelsen samt Natur- og kulturformidleruddannelsen.


UCN tilbyder:

UCN er en afvekslende og udfordrende organisation i stadig forandring og udvikling. 

Du vil som uddannelsesleder indgå som en del af den lokale gruppe af uddannelsesledere på Campus Skolevangen, hvor du har medansvar for drift, udvikling og samarbejde på tværs af adressen med henblik på at fremme et stærkt og engagerende lokalt studiemiljø samt trivslen på campus.

Du indgår desuden i UCN Sundheds ledergruppe på tværs af de sundhedsfaglige uddannelser.  Der samarbejdes bredt om studieaktiviteter samt forsknings- og udviklingsaktiviteter på tværs af uddannelserne. 


Din kompetenceprofil:

Du skal som uddannelsesleder være synlig og åben samt have gode kommunikative og relationelle kompetencer, der kommer til udtryk i en involverende og anerkendende ledelsesstil.

For at matche ansvar og opgaver i stillingen lægger vi desuden vægt på, at du:

  • har en sundhedsfaglig baggrund og har videreuddannelse på kandidat-/masterniveau
  • har relevant ledelsesmæssig uddannelse og erfaring
  • har indsigt i bioanalytikeruddannelsen
  • har viden om planlægning og afvikling af undervisning og vejledning
  • er samarbejdsorienteret og evner at indgå i tillidsfulde relationer
  • er optaget af at sætte mål og retning for medarbejdernes kompetenceudvikling, så den matcher de krav, der stilles jf. bekendtgørelse og studieordning
  • er visionær og brænder for at sætte dig i spidsen for udvikling af en Bioanalytikeruddannelse
  • som personaleleder formår at initiere pædagogisk og faglig udvikling samt understøtte forsknings- og udviklingsaktiviteter indenfor Bioanalytikeruddannelsen
  • udviser tillid, lytter, går i dialog og kan træffe relevante beslutninger
  • udviser overblik og evne til at planlægge og prioritere på kort og på lang sigt i en travl hverdag
  • har evne til at sikre stabil og sund drift i samarbejde med omverdenens forventninger, krav og givne rammer


Løn og ansættelsesforhold:

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og cirkulære om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelse- og Forskningsministeriets område. 

Lønnen aftales i henhold til Cheflønspolitik for UCN. Stillingen er indplaceret i lønramme 36.


Yderligere oplysninger:
Ansøgningsfrist 2. januar

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 5. januar 2022 og anden samtalerunde den 18. januar 2022.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at arbejde på en case og gennemgå en ledelsestest i ansættelsesforløbet.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til uddannelseschef Iben Bøgh Bahnsen, ibb@ucn.dk.

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel overbevisning til at søge stillingen.

Professionshøjskolen UCN er Nordjyllands største praksisnære uddannelsesinstitution med seks adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted. Vi tilbyder over 30 videregående erhvervs- og professionsuddannelser inden for pædagogik/læring, sundhed, business og teknologi. Vi udvikler Nordjylland gennem uddannelser, livslang læring og praksisnær forskning – altid i tæt dialog med vores omverden. Vi er godt 900 medarbejdere. Sammen gør vi vores bedste for de over 9.500 studerende og 9.400 kursister, der har valgt os til.

Særligt benyttede sider på dbio.dk