TR i dbio-Syddanmark har vundet en biograftur for to

Den 16-6-2014 startede en konkurrence, hvor repræsentanterne skulle lægge et foto af sig selv ind i insite, der er deres intranet. Når halvdelen havde gjort det, ville der blive trukket lod mellem dem og vinderen ville få en biograftur for to.

dbio-Syddanmark

​Tålmodighed er en dyd - og i hvert fald en nødvendighed i dette tilfælde.

Efter godt to år har mere end halvdelen af vores tillidsrepræsentanter i dbio-Syddanmark lagt et foto af sig selv på deres egen side i insite.

Der er trukket lod mellem dem, og Notarius Publicus har udtrukket  Lenette Plet fra Nuclearmedicinsk Enhed på SVS som den heldige vinder. Præmien vil blive overrakt på den næste temadag i dbio-Syddanmark: Temadag om psykisk arbejdsmiljø, som afholdes den 10. november.

Vi siger tillykke til Lenette

Konkurrencen fortsætter

Den kører stadig på arbejdsmiljørepræsentanternes side, hvor målet om at halvdelens billede er lagt på, endnu ikke er nået. Og når målet er nået her, vil også en heldig arbejdsmiljørepræsentant blive den heldige vinder af en tur i biffen.

For tillidsrepræsentanterne er der startet en ny konkurrence: Nu er det bare 75% af dem, der skal have lagt et foto på - så vil der igen blive trukket lod - om en biograftur for to.

Det er en stor fordel - både for dbio og for den enkelte repræsentant - at der ligger fotos af dem. Det gør det lettere lige at huske hvem det var, der blev snakket med om et givent emne, når man har været afsted på kurser og temadage.

Særligt benyttede sider på dbio.dk