Tilmeld dig generalforsamlingen 2016 og læs om kandidater

Generalforsamlingen foregår den 12. september - og der er mulighed for at tilmelde sig.

dbio-Syddanmark

​TILMELDING

Tilmelding til årets generalforsamling er nødvendig, hvis du vil deltage i middagen efter generalforsamlingen. Du kan bruge dette link

ADGANGSKORT

Der udsendes ikke adgangskort til generalforsamlingen denne gang.
Du vil i stedet skulle oplyse navn ved indgangen. På den måde tjekkes det - via deltager-og medlemslister - at det er medlemmer, der deltager.

SKRIFTLIG BERETNING

Regionsbestyrelsen arbejder for tiden på højtryk med at få beretningen færdig, så den kan offentliggøres her på hjemmesiden i uge 35. Den sendes ikke ud til hver enkelt medlem.

REGNSKABET

Regnskabet vil også kunne ses her på siden.

SUPPLERENDE REGIONSBESTYRELSESMEDLEM

Der er flere kandidater, som har meldt sig til den ledige plads i regionsbestyrelsen. De nævnes her i den rækkefølge deres opstilling en indløbet i:

Marianne Krarup, Klinisk Mikrobiologisk afdeling OUH

Undertegnede vil gerne søge den ledige post til regionsbestyrelsen.Jeg interesserer mig for arbejdsmiljø og trivsel, samt at arbejde for at gøre Dbio endnu bedre. Ønsker at vi alle kan få gode spændende arbejdspladser i fremtiden. At få lov til at præge regionsbestyrelsen forskellige sager og beslutninger.Jeg har tidligere været Amir, Tr og medlem af regionsbestyrelsen Dbio-Syddanmark.Håber jeg kan komme i betragtning, jeg er klar til at arbejde for regionen igen.

Pia Winter Andreassen, Patologisk afdeling Vejle sygehus og Fællestillidsrepræsentant på Sygehus Lillebælt

Jeg vil gerne ansøge om medlemskab i Regionsbestyrelsen. Jeg er ansat på Klinisk Patologi på Vejle Sygehus, hvor jeg har været TR fra januar 2015. Jeg har derefter fået FTR-posten oktober 2015. Da jeg har disse poster og er medlem af FMU for Sygehus Lillebælt, tænker jeg, at et medlemskab i regionsbestyrelsen vil være en naturlig udvikling min uddannelsen og sikringen af den faglige organisation og fokus på arbejdsmiljø.

Jeanette Foged Lindegaard Osteoporoseklinikken OUH

Jeg ønsker at stille op til Regionsbestyrelsen, da jeg synes det kunne være spændende at være med til at præge vores faglige organisation.  Mit navn er Jeannette Foged Lindegaard. Jeg arbejder som bioanalytiker i Osteoporoseklinikken Endokrinologisk afdeling på Odense Universitetshospital. På klinikken udfører jeg og mine kolleger DXA-skanninger, DXA-beskrivelser og arbejder med flere forskellige forskningsprojekter.

Jeg er uddannet til klinisk kemisk bioanalytiker i 1992 på Odense Universitetshospital. Jeg har siden arbejdet som bioanalytiker på centrallaboratoriet i Odense, ambulatoriet i Faaborg og er nu en del af teamet på Osteoporoseklinikken.​

En del af mit job i Osteoporoseklinikken er at varetage arbejdsmiljøarbejdet i klinikken. Jeg sidder som arbejdsmiljørepræsentant i LMU og jeg varetager funktionen som arbejdsmiljøkoordinater i Endokrinologisk afdeling. Jeg synes, det kunne være spændende at arbejde i Regionsbestyrelsen, og vil gerne være med til at arbejde for og styrke vores gode faglige organisation. Jeg stiller derfor op til valget, og jeg håber, at jeg er den, der får mulighed for at bidrage med gode ideer til fremtidens D-bio. 

Valghandlingen vil foregå på generalforsamlingen

FØLG MED på hjemmesiden efterhånden som de forskellige oplysninger bliver bragt. Alle oplysninger om generalforsamling 2016 vil kunne findes via linket i højre side af skærmen.

​ ​​​​​

Særligt benyttede sider på dbio.dk