Stil op til regionsbestyrelsen i dbio-Hovedstaden

Der er to ledige pladser i regionsbestyrelsen og derfor skal der ske suppleringsvalg i forbindelse med generalforsamlingen d. 20.9.2016. Hvis du er interesseret, skal du anmelde dit kandidatur senest tirsdag d. 9. august.

dbio-Hovedstaden
Valg 1

Stillingsannonce:

Regionsbestyrelsesmedlem i dbio-Hovedstaden

To af regionsbestyrelsens 11 medlemmer har valgt at stoppe.

Derfor skal der ske suppleringsvalg i forbindelse med generalforsamlingen d. 20. september 2016. Valgperioden er frem til september 2018.

Arbejdsopgaver

Du skal være med til at føre dbio´s politik ud i livet i Hovedstaden og samtidig varetage medlemmernes interesser i stort og småt. Opgaverne er mangesidige og til tider uventede. Du vil af til skulle være mødeleder, tage et referat eller skrive et oplæg. Du skal være aktiv i at arrangere medlemsaktiviteter og i deres gennemførelse. Der er underudvalg fx TR og AMIR-udvalg og eventuelt ad hoc udvalg. I disse udvalg sidder der minimum 1 fra regionsbestyrelsen som er regionsansvarlig.

Arbejdstid

Der holdes regionsbestyrelsesmøder ca. 6 gange om året, som regel heldagsmøder. Vi har derudover et årligt møde om sommeren, der strækker sig over 2 dage. Ud over dette, er der også møder i underudvalg og deltagelse i planlægning samt gennemførelse af medlemsaktiviteter.

Kvalifikationer

Medlemskab af dbio er en forudsætning, engagement, gå-på-mod og interesse for opgaverne. Humor, arbejdsomhed og fleksibilitet er ønskeligt. Alle personer uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold eller stillingskategori, der opfylder kravet om medlemskab, kan stille op.

Løn

Det er et ulønnet hverv. Der kompenseres for tabt arbejdsfortjeneste efter gældende regler.

Ansøgnings-/opstillingsfrist

Fristen er tirsdag d. 9.8.2016.
Anmeld dit kandidatur til regionskontoret via mail dbio-hovedstaden@dbio.dk og begrund hvorfor du ønsker at stille op. Vedhæft gerne et billede.

Stillingen besættes/valget afgøres på følgende måde

Hvis der ved opstillingsfristens udløb har meldt sig flere end de to kandidater der er behov for, finder der afstemning sted på generalforsamlingen d. 20.9.2016.

Hvis der ikke har meldt sig flere kandidater end der er behov for, er disse hermed valgt uden afstemning. Såfremt der ikke har meldt sig et tilstrækkeligt antal kandidater, kan der ske supplerende opstilling og valg på generalforsamlingen til den/de ubesatte poster.


​ Du kan læse mere om valget til regionsbestyrelsen under menupunktet Generalforsamling 2016 - og herunder punktet " Valg 2016".

Særligt benyttede sider på dbio.dk