Sammenbrud i forhandlingerne med PLA

Forhandlingerne er 27. maj brudt sammen mellem Danske Bioanalytikere og Dansk Sygeplejeråd på den ene side og Praktiserende Lægers Arbejdsgiverorganisation, PLA, på den anden side. Parterne retter nu henvendelse til Forligsinstitutionen for bistand.

Nyhed

​Parterne mødtes første gang i oktober 2013 for at forny overenskomsten for praksisbioanalytikere og konsultationssygeplejersker. Parterne valgte at indlede forhandlingerne med et fælles visionsarbejde.

Parterne mødtes igen til politisk forhandling i starten af maj 2014, hvorefter der på sekretariatsplan er arbejdet videre, og parterne mødtes igen 27. maj 2014 til politisk forhandling. Efter knapt tre timers forhandling stod det klart, at parterne ikke kunne opnå enighed om fornyelse af overenskomsten.

Den store knast i forhandlingerne er rammens størrelse. Parterne er derfor enige om at rette en fælles henvendelse til Forligsinstitutionen for bistand til at finde en løsning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Tina Groth-Andersen i sekretariatet på tga@dbio.dk​ .​​

Særligt benyttede sider på dbio.dk