Regionsformanden på kursus

Københavns Universitet har her i eftersommeren udbudt et kursus: Det borgernære Sundhedsvæsen. Det skal Hanne Nielsen Bonde deltage i.

dbio-Syddanmark

De akut syge skal behandles på superhospitaler, og de mange personer med kroniske tilstande skal i stigende grad behandles i eget hjem ved en fælles indsats fra egen læge, kommune og hospitaler. Hvordan sikrer vi, at patienten sættes i centrum, får øget indsigt i egen tilstand, tager ansvar og bliver en aktiv partner for at leve op til den aktuelle målsætning på omsorgs- og sundhedsområdet? Hvilke teknologiske og/eller organisatoriske løsninger kan hjælpe hertil? Hvordan sikrer vi, at de rigtige velfærdsteknologier bliver indført, og at de teknologier, der ikke virker, bliver valgt fra?​

Regionsbestyrelsen har bevilliget regionsformandens deltagelse, da det falder i virkelig god tråd med arbejdet ”Den borgernære bioanalytiker” Kurset løber over en uge fra den 10. til den 14.august og dbio’s næstformand Martina Jürs deltager også.

Regionsformanden er nu i gang med at læse en masse materiale som forberedelse til kurset. Der er efterfølgende mulighed for at aflevere opgave og få ECTS point for kurset. Det har både regionsformanden og Martina Jürs tilmeldt sig. Det giver 3 ECTS point på Master niveau.(hvis man består)

Af Dinah Sloth Andersen, webredaktør

Særligt benyttede sider på dbio.dk