Regionsbestyrelses-medlemmerne arbejder for dig

På mødet den 15/3, beslutter regionsbestyrelsen, hvordan de kommende aktiviteter skal afvikles, herunder fyraftensmøder om mobning. Herudover er der besøg af dbio's nye organisatoriske chef. Økonomien og andre relevante møder bliver også drøftet.

dbio-Syddanmark

Af Dinah Sloth Andersen, webredaktør

Det kan måske lyde lidt kedeligt, det der med regionsbestyrelsesmøder. Hvorfor bliver de egentlig holdt? Og sker der noget, som gavner medlemmerne.

Ved et kig på dagsordenen til mødet, den 15/3, kan man se, at de enkelte punkter er meget medlemsrettede.

Punktet "Aktiviteter" handler om

  • Endelig planlægning af den kommende temadag for arbejdsmiljørepræsentanter
  • Drøftelse af den kommende temadag om OK-18, som er for ledere og tillidsrepræsentanter
  • Drøftelsen af de praktiske detaljer ved Sælsafarien, som er for medlemmer + familie
  • Start på planlægning af generalforsamlingen, som er for alle medlemmer.
  • Desuden planlægning af fyraftensmøder om mobning. Møderne vil foregå på de fire sygehusmatrikler og er for de medlemmer, der er ansat på det enkelte sygehus.

Et andet punkt på dagsordenen er: Besøg af dbio's organisatoriske chef, Janus Piil Christensen.
Janus har været organisatorisk chef i dbio siden august 2016, og er godt i gang med at lære hele organisationen at kende. Besøget i dbio-Syddanmarks bestyrelse er en del af det der skal til, for at vide hvordan dbio 's struktur fungerer.

Økonomien har et fast punkt på dagsordenen på bestyrelsesmøderne. Her har formanden (Hanne Nielsen Bonde) mulighed for at fremlægge regnskab til dato, der kigges på budgettet og eventuelle indkomne ansøgninger om økonomisk støtte.

Andre relevante møder: Det er især dbio's hovedbestyrelse og Region Syddanmarks Hovedudvalg, der interesserer.

  • Hovedbestyrelsesmedlemmerne (Hanne Nielsen Bonde, Jesper Rønn og Dinah Sloth) sørger for at orientere om udvalgte emner fra hovedbestyrelsesmøderne, og der kan stilles spørgsmål til dagsorden og referat fra hovedbestyrelsens møder.
  • Hovedudvalgsmedlemmet (Jesper Rønn og suppleant Trine Rasmussen) sørger for at holde dbio-Syddanmarks bestyrelse orienteret om det, det foregår på Hovedudvalgsmøderne. Der kan engang imellem blive sendt materiale ud i høring, hvor dbio-Syddanmark har mulighed for at sende høringssvar.
    Denne gang er det et lovforslag fra Nye Borgerlige og Liberal Alliance, som regionsbestyrelsen skal forholde sig til.
    Der er skal desuden ses på formuleringer i forbindelse med vikaransættelser.

Så selv om det måske lyder tørt og kedeligt, så har det betydning for medlemmerne og deres hverdag at regionsbestyrelsen holder møder og træffer beslutninger. Og bestyrelsesmedlemmerne brænder for sagerne.

Du vil naturligvis høre mere om de forskellige emner - i takt med at der sker noget, der får betydning for dig.

Særligt benyttede sider på dbio.dk