Præsentation af kandidaterne

Læs om de tre kandidater, der stiller op til pladsen i regionsbestyrelsen

dbio-Syddanmark
2016-gf-marianne-1

Af Dinah Sloth Andersen, webredaktør

Marianne Krarup, Klinisk Mikrobiologisk afdeling OUH:

Jeg hedder Marianne Krarup og er bioanalytiker på KMA på OUH.
Jeg vil gerne søge den ledige post til regionsbestyrelsen.

Jeg interesserer mig for arbejdsmiljø og trivsel, samt at arbejde for at gøre dbio endnu bedre.

Ønsker at vi alle kan få gode spændende arbejdspladser i fremtiden. At få lov til at præge regionsbestyrelsen forskellige sager og beslutninger.

Jeg har tidligere været Amir, Tr og medlem af regionsbestyrelsen dbio-Syddanmark. Håber jeg kan komme i betragtning, jeg er klar til at arbejde for regionen igen.

2016-gf-pia-winther-andreas

Pia Winter Andreassen, Patologisk afdeling Vejle sygehus og Fællestillidsrepræsentant på Sygehus Lillebælt:

​Jeg vil gerne ansøge om medlemskab i Regionsbestyrelsen. Jeg er ansat på Klinisk Patologi på Vejle Sygehus, hvor jeg har været TR fra januar 2015. Jeg har derefter fået FTR-posten oktober 2015.

Da jeg har disse poster og er medlem af FMU for Sygehus Lillebælt, tænker jeg, at en plads i regionsbestyrelsen vil være en naturlig udvikling af min uddannelse og sikring af den faglige organisations netværk.
 
Jeg har meget fokus på arbejdsmiljø, jeg arbejder for at samarbejdet mellem ledelse og kollegaer foregår med ordentlighed og i en god tone.
Jeg har stor respekt for alle mine kollegaer, der hver dag gør et stort stykke arbejde for patienterne og regionen, og derfor vil jeg gøre mit for at deres arbejdsmiljø ligeledes respekteres og behandles med ordentlighed.
2016-gf-Jeannette-1


Jeanette Foged Lindegaard Osteoporoseklinikken OUH:

Jeg ønsker at stille op til Regionsbestyrelsen, da jeg synes det kunne være spændende at være med til at præge vores faglige organisation.  Mit navn er Jeannette Foged Lindegaard. Jeg arbejder som bioanalytiker i Osteoporoseklinikken Endokrinologisk afdeling på Odense Universitetshospital.

På klinikken udfører jeg og mine kolleger DXA-skanninger, DXA-beskrivelser og arbejder med flere forskellige forskningsprojekter.

Jeg er uddannet til klinisk kemisk bioanalytiker i 1992 på Odense Universitetshospital. Jeg har siden arbejdet som bioanalytiker på centrallaboratoriet i Odense, ambulatoriet i Faaborg og er nu en del af teamet på Osteoporoseklinikken.​

En del af mit job i Osteoporoseklinikken er at varetage arbejdsmiljøarbejdet i klinikken. Jeg sidder som arbejdsmiljørepræsentant i LMU og jeg varetager funktionen som arbejdsmiljøkoordinater i Endokrinologisk afdeling. Jeg synes, det kunne være spændende at arbejde i Regionsbestyrelsen, og vil gerne være med til at arbejde for og styrke vores gode faglige organisation. Jeg stiller derfor op til valget, og jeg håber, at jeg er den, der får mulighed for at bidrage med gode ideer til fremtidens dbio.

Særligt benyttede sider på dbio.dk