Politisk interessevaretager og lobbyist

Er du interesseret i og har erfaring med politisk interessevaretagelse og lobbyisme, så søger Danske Bioanalytikere (dbio) en konsulent, der kan omsætte faglighed til politik og tør tænke nyt i spændingsfeltet mellem faglighed og politik.

Nyhed

Dit job:

Du bliver en del af en faglig afdeling, som har fokus på bioanalytikerfagets udvikling og plads i sundhedsvæsenet. Mere konkret handler stillingen om:

  1. at styrke professionens sundhedsprofessionelle gennemslagskraft.
  2. at styrke dbio’s sundheds- og uddannelsespolitiske gennemslagskraft.

Betjening af foreningens politikere samt politisk nedsatte udvalg udgør, ligesom politikudvikling, en vigtig del af jobbet.

Arbejdet vil i høj grad foregå i et samspil med medlemmer, politikere, andre organisationer og på tværs i dbio’s sekretariat.  Her er kommunikationsafdelingen en naturlig samarbejdspartner ligesom faglig afdelings øvrige ansatte, der beskæftiger sig med bioanalytikerfagets udvikling, uddannelse, forskning, ledelse og etik.

Hvem er du?

Du brænder for at skabe resultater i en politisk verden, igennem og sammen med andre og deres faglige viden. Du kan agere strategisk og finde eksisterende og nye veje i det politiske landskab.

Du har en videregående uddannelse, erfaring med interessevaretagelse, lobbyisme og gerne sundhedspolitik og -væsenet. Du skal være en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.

Du tager gerne initiativ, kan agere hurtigt og er med på at tænke og afprøve nye ideer. Du har gode samarbejdsevner og trives i en politisk organisation, hvor tingene til tider går stærkt, og mange bolde skal holdes i luften.

Vi tilbyder:

En fuldtidsansættelse fra den 1/8 2022 i et åbent, nysgerrigt og kvalitetsbevidst miljø, hvor der vil være afveksling i opgaverne, ansvar og frihed i opgavevaretagelsen og mulighed for at præge jobindhold.

Din arbejdsplads bliver Peter Bangsvej 7A, 3. etage, 2000 Frederiksberg. Vi har fleksibel arbejdstilstedeværelse og -tider og kan tilbyde attraktive løn- og arbejdsvilkår efter husoverenskomst, hvor man bl.a. sikres en 7. ferieuge. Vi har en uformel omgangstone og vægter trivsel højt.

Din ansøgning mærket ”Konsulent” stiles til faglig chef Jane Fyhn og sendes pr. mail til pvc@dbio.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 30/5 kl. 8.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 23.

Du er meget velkommen til at ringe til konsulent Charlotte Andreasen på 30251665 med spørgsmål om stillingen, ligesom du kan læse mere om dbio og sekretariatet på www.dbio.dk

 

Når du søger en stilling hos Danske Bioanalytikere, behandler vi dine personoplysninger til brug for ansøgningsprocessen. Du kan læse mere om, hvordan Danske Bioanalytikere behandler dine oplysninger under linket "Hvordan behandler vi dine data".

Hvem er vi?

Danske Bioanalytikere er bioanalytikernes fagforening og har 6.500 medlemmer, et sekretariat bestående af 24 ansatte og tre fuldtidsfrikøbte politikere samt fem fuldtidsfrikøbte regionsformænd. Danske Bioanalytikere er en fagforening, hvor faget og udviklingen af faget spiller en stor rolle. Bioanalytikere er en del af sundhedsvæsenet. 80 % af alle diagnoser i sundhedsvæsenet stilles på baggrund af bioanalytikeres analyser.

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk