OK-15, forberedelserne er i gang

Forberedelserne til OK-15 er allerede nu i fuld gang. Startskuddet i dbio-Syddanmark går den 25. februar, hvor ledere og tillidsrepræsentanter inviteres til debat om strategi, rammer og udfordringer for OK-15.

​Vi forventer, at OK-15 bliver præget af de samme temaer som OK-13:

  • Arbejdstid
  • Lokal løn
  • Medindflydelse
  • Og selvfølgelig den lønmæssige udvikling på hele arbejdsmarkedet

Det er vigtigt for os at være på forkant og kunne præge - ikke kun temaerne - men i høj grad løsningerne. Vi har derfor brug for at høre ledernes og tillidsrepræsentanternes  input til, hvad I synes er vigtigt, hvad I prioriterer og hvilke løsninger, I ser.

Vi forventer, at dbio’s kravindsamling skal foregå, hvor alle medlemmer får mulighed for at debattere på arbejdspladserne og komme med deres input medio 2014. Mødet 25. februar er således første skridt til en debat i dbio om strategi og rammer for OK15.

Denne dag inviteres TR og ledere: TR fra morgenstunden og lederne fra frokost. Efter en fælles frokost har TR og ledere hver sit program. Tillidsrepræsentanterne skal diskutere basisoverenskomsten og klædes på til at tage debatmøder på arbejdspladserne med medlemmerne, og lederne skal diskutere lederoverenskomsten. Vi slutter dagen af med et fælles oplæg fra en regionspolitiker.

Du kan allerede nu tilmelde dig til temadagen under Arrangementer-tilmeldinger - eller klik her

Særligt benyttede sider på dbio.dk