Nyhedsbrev december 2014

​dbio – Sjællands arbejdsmiljøpris – skal den gå til din afdeling?

Der er vanen tro sendt besked til arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og ledergruppen med opfordring til at indstille arbejdspladserne til dbio – Sjællands arbejdsmiljøpris for 2015. Der er selvfølgelig visse kriterier, der skal opfyldes for at komme i betragtning – man skal have arbejdet/arbejder konstruktivt med det fysiske og/eller det psykiske arbejdsmiljø. Prisen kan både være for et specifikt projekt/tiltag eller for et løbende fokus på emnet. Ansøgningsfristen er d. 16. februar kl. 12, og prisen er ud over æren et kunstværk, som overrækkes på dbio – Sjællands generalforsamling 16. marts 2015.

Generalforsamling – hvem bliver ny formand og næstformand?????.

Og ja, generalforsamlingen håber vi bliver et tilløbsstykke. Vi har fået et rigtig godt tilbud fra Sørup Herregaard, der kan matche andre steder til afholdelse af generalforsamlingen. Så bestyrelsen håber, at du vil komme til:

Generalforsamling mandag d. 16. marts 2015 på Sørup Herregaard kl. 17.

På generalforsamlingen kan vi orientere om valget af ny formand og næstformand, der skal afholdes valg til bestyrelsen til øvrige poster, hvis der er flere kandidater, end der er brug for, der skal vælges delegerede til kongressen og suppleanter herfor, så der foregår rigtig mange spændende og vigtige ting. Der er lavet en lille valgfolder, som tillidsrepræsentanter eller arbejdsmiljørepræsentanter sørger for bliver lagt ud i laboratorierne først i det nye år. I den kan du læse lidt om vilkår og betingelser for at være med i bestyrelsesarbejdet.

På generalforsamlingen får du en sidste opdatering omkring overenskomstforhandlingerne, dbio’s formand Bert Asbild gæster os sammen med dbio’s næstformænd Martina Jürs og Camilla Bjerre og du kan høre om, hvad dbio – Sjælland beskæftiger sig med. Du får også lejlighed til at stille spørgsmål til regionsbestyrelsen og til formandskabet i dbio, og du kan få en hyggelig aften, lidt godt at spise i selskab med gode kolleger. Og så skal alle vores jubilarer selvfølgelig have deres jubilæumsgave for 25 år, 40 eller 50 års medlemskab af dbio.

Vi fra bestyrelsen, der ikke genopstiller – Jenny (næstformand), Solveig (bestyrelsesmedlem) og Anne (formand) – vil også meget gerne sige ”farvel” eller tak til jer i forhold til bestyrelsesarbejdet (det er jo jer, der har valgt os), og det kan vi gøre på generalforsamlingen. Så derfor håber vi, at se mange af jer d. 16. marts.

Lønforhandlinger – ikke afsluttet endnu

dbio – Sjælland er i gang med lokale lønforhandlinger med Region Sjælland. Der er nu forhandlet for Køge, Roskilde, Holbæk, Kalundborg og Sundhedscenter Odsherred. Forhandlingsdatoen for de øvrige sygehuse er ikke fastsat endnu, men bliver formentlig i januar måned.

Der er som bekendt ikke afsat penge ved de centrale overenskomstforhandlinger til lokal lønforhandling, så det er penge, der skal findes i ”råderummet”. dbio – Sjælland synes, at det er et meget sparsomt resultat, vi indtil nu desværre er kommet i mål med. Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at opnå det bedst mulige, men det har været svært. Lederne har fået opgaven med at orientere ude på arbejdspladserne om resultatet.

Regionsbestyrelsen i dbio - Sjælland vil gerne ønske alle medlemmer og deres familie samt samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Særligt benyttede sider på dbio.dk