Nyhedsbrev bl.a. om familiedag

Kære alle Så er det tid til det første brev til opslagstavlen. 2014 er skudt i gang, og regionsbestyrelsen har holdt sit første møde. Se formandens gennemgang på hjemmesiden fra den 3.2.2014.

Som I kan læse på hjemmesiden er vi i fuld gang med planlægning af regionsgeneralforsamlingen, der i år foregår den 13 marts kl. 17:15 på Comwell i Kolding.

Derudover har vi i regionsbestyrelsen drøftet og vedtaget en ny lønstrategi. Den er at finde på hjemmesiden www.dbio.dk/regioner/Syddanmark/omdbio-Syddanmark

Der skal være ekstraordinær kongres og delegeretmøde i dbio, som følge af det strukturprojekt, der har kørt i alle grupper og udvalg siden vinteren 2013. Kongres/delegeretmødet er den 8. maj, og vi skal nok holde jer orienterede.

danfosuniverse

10. maj 2014 arrangerer vi ”familiedag”. Denne gang bliver der mulighed for at få en stor rabat på billetter til Danfoss Universe. Hold øje med hjemmesiden.

dbio-Syddanmark har fået sin egen facebook-gruppe. Vi håber på den måde at lette jer, der bruger dette medie næsten dagligt, i muligheden for at se nyheder fra bestyrelsen, stille spørgsmål og komme med indlæg til en dialog, både faglig og fagpolitisk.

facebook

Anmod endelig om optagelse, så vi kan blive rigtig mange, og få en aktiv side.

I starten vil siden være åben for læsning af alle, men når gruppen runder 150 medlemmer, vil den blive lukket, så notifikationer og opdateringerne kun er for medlemmer af gruppen.

Venlig hilsen Hanne Nielsen Bonde, regionsformand i dbio-Syddanmark

Særligt benyttede sider på dbio.dk