NML 2015: Nu er programmet klar

39 danske bioanalytikere har indtil videre tilmeldt sig NML-kongressen på Island. En af oplægsholderne er Marianne Ejsing, der skal fortælle om sin udsendelse i forbindelse med ebola i Vestafrika.

Nyhed

Af Niels C. Jensen, journalist

Island_Moyan-Brenn2

NML-kongressen på Island løber af stablen d. 4-6. juni 2015, allerede nu har 39 bioanalytikere fra Danmark meldt sig til.

En af de danske deltagere er Marianne Ejsing, der har været udsendt som en del af den internationale mission i kampen mod ebola i Vestafrika. Ifølge programmet skal hun fortælle om hendes oplevelser og sit bidrag til kampen mod den frygtede epidemi.

Mange spændende oplæg

Det er også en god ide at holde ekstra øje med er oplæggene fra deCode, som er det firma, der helt unikt har adgang til genmasse fra hele Islands befolkning. Blandt andet fortæller Agnar Helgason om islændernes genetiske historie, og Gyða Björnsdóttir holder oplæg om genetik og kroniske smerter.

Derudover bliver det sikkert også interessant at lytte med, når Fernando Mendes fortæller om arbejdet med at etablere en fælles europæisk masteruddannelse for bioanalytikere.

Se hele programmet og de mange spændende oplæg på NML’s hjemmeside. Indtil den 1. april er der rabat på prisen for at deltage.

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk