Meld dig ind i dbio og få konfliktunderstøttelse

Som en del af overenskomstforhandlingerne skal vi – helt som vi plejer - gøre opmærksom på, at 31. december 2014 er sidste frist for at melde sig ind i Danske Bioanalytikere, hvis du vil være berettiget til konfliktunderstøttelse ved en eventuel konflikt.

Nyhed

Sammen er vi stærkere – opfordring til medlemskab 

Husk at fortælle dine kolleger, at der er frist for medlemskab, hvis de ikke er medlemmer allerede.

Hvis Danske Bioanalytikere kommer ud i en strejke i forbindelse med overenskomstforhandlingerne, har arbejdsgiverne mulighed for at begrænse deres udgifter under konflikten ved at lockoute de bioanalytikere og laboranter, der ikke allerede strejker.

Det betyder, at samtlige bioanalytikere/laboranter på sygehusene som hovedregel sendes hjem, bortset fra de medarbejdere, der indgår i afdelingens nødberedskab.

For medlemmer af Danske Bioanalytikere medfører strejke og lockout ikke nogen økonomisk risiko, fordi de er berettiget til konfliktunderstøttelse fra danske bioanalytikere.

Sidste frist for at være dækket af konfliktunderstøttelse

Ifølge Danske Bioanalytikere’s vedtægter har du ret til konfliktunderstøttelse, hvis du har betalt kontingent i mindst 3 måneder inden konflikten træder i kraft.

Da en eventuel konflikt kan blive varslet til den 1. april 2015, skal du være indmeldt senest den 31.december 2014 for at være berettiget til konfliktunderstøttelse. Klik her for at melde dig ind i dbio.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Tine Stockholm Jensen på tlf. 44 22 32 40.

I juleferien fra den 22. december til 4. januar vil det være muligt at kontakte Joy Strunck ved spørgsmål af hastende karakter.

Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk