Medlemsarrangement med ølsmagning på Braunsteins Bryggeri

Har du lyst til hyggeligt samvær med andre bioanalytikere fra regionen? Så er her en enestående mulighed. Den 3. november arrangerer dbio Sjælland øl smagning på Braunstein bryggeri i Køge kl. 17:00.

dbio-Sjælland

​Arrangementet inkluderer en rundvisning på bryggeriet med efterfølgende øl og snapse smagning. Prisen for en rundvisning og smagning er 150,- men da dbio Sjælland giver 50,- bliver prisen pr. deltager 100 kr.

De 100,- kan betales til reg. nr. 5043 konto-​nr. 0001308589 (husk navn) eller på mobilePay på mobil: 50 41 01 92, husk samtidig at tilmelde dig på hjemmesiden under arrangementer.

Der vil være mulighed for spisning på den nærliggende restaurant ”Slagter Stig og co.”. Spisning vil være med egenbetaling, men dbio tilbyder at tage sig af bordbestilling, dette skal også tilmeldes under arrangementer, så vi ved hvor mange, der vil med ud at spise.

Hvis du gerne vil med til begge arrangementer, skal du tilmeld dig to gange (tryk på begge link, så bliver du automatisk ført over til siden for tilmelding).

Tilmelding til arrangementet er bindende.

Sidste tilmeldingsfrist: 16. oktober 2015​

Særligt benyttede sider på dbio.dk