Løntjek på Glostrup Hospital

Kom til løntjek - sådan lød invitationen til dbio´s medlemmer på Glostrup Hospital. Det benyttede 3 medlemmer sig af, da regionsformand Birgitte Scharff og regionsnæstformand Lotte Christensen tog imod i kantinen onsdag d. 12.11.

 


 

Er Du OK - løntjek 

ERDUOK LØNTJEK

Arrangementet var en del af FTF og LO organisationernes kampagne "Er du OK".
Foruden Danske Bioanalytikere, var også Dansk Sygeplejeråd samt Kost og Ernæringsforbundet tilstede.  

 Du kan læse mere om kampagnen i dbio´s nyhed om emnet d. 5.11 og selv tjekke din lønseddel på ErDuOK.dk eller på facebook.com/erduok


Billeder fra løntjeks-arrangementet på Glostrup Hospital

Foto og tekst: Lotte Christensen

 
IMG_2797 550x412
I kantinen på Glostrup Hospital bød Birgitte og Lotte - fra regionskontoret i dbio-Hovedstaden - på kaffe, te og kage samt mulighed for en snak om løn. 
 
 
IMG_2794 550x412
Regionsformand Birgitte Scharff (th) er i gang med at gennemgå Tanja´s (tv) lønseddel.
Blandt de fremmødte var der både spørgsmål til selve løntrinsindplaceringen, tillæg og pensionen samt til strategien / muligheden for at få forhandlet højere løn.
Der var også et spørgsmål, som drejede sig om overblik over flere efterreguleringer ifm. ændret ansættelsesbrøk og forældreorlov - et spørgsmål som dog krævede et større efterfølgende udredningsarbejde på regionskontoret.
IMG_2796 550x412

Fællestillidsrepræsentant Eva Amonsen (th) kiggede også forbi.
Hun tager sig i det daglige af alle medlemmernes spørgsmål om løn og arbejdstid m.m. - og er også den der står for lønforhandlingerne for basisgruppen på Glostrup Hospital. 
At der ikke var flere der mødte op til løntjek, tog vi som et udtryk for, at Eva - samt vores løbende fokus på medlemmernes løn og lønsammesætning - nok har afværget de fleste fejl og mangler.

Særligt benyttede sider på dbio.dk