Lægedage i Bellacenter

Regionsformand Hanne Nielsen Bonde var en del af dbio's stand og deltog i arbejdet med at udbrede viden om det fornuftige i at bruge bioanalytikerkompetencer i lægepraksis.

Lægedage, der afholdes hvert år i uge 46, er de praktiserende lægers største efteruddannelsesbegivenhed.

Også yngre læger, andre speciallæger samt praksispersonale samles hvert år i Bella Center i København.

 2.830 mødte op i år - over 1/3 af alle de praktiserende læger i Danmark deltog, rigtig mange yngre læger og endnu flere klinikpersonaler. 122 kurser blev afholdt, og de 13 færdighedsværksteder blev flittigt besøgt.

Det samme var tilfældet for de 90 stande, som var i udstillingen i Bella Center. Her deltog dbio også i år med en stand.

leagedage

Undertegnede, Regionsformand Hanne Nielsen Bonde, passede standen mandag den 10. nov. sammen med Tine Stockholm Jensen, Christina Grundwald (dbio’s sekretariat), Dorthe Clausen, Lægerne i Viuf og Laboratoriekonsulent i Region Sjælland, Susanne Monberg.

Her fik vi mulighed for at snakke med deltagerne -både læger, sygeplejersker og bioanalytikere fra lægepraksisser over hele landet.
Vi fortalte her om vores kvalifikationer og om hvad vi som faggruppe kunne tilbyde .
Vi havde medbragt en lille konkurrence, hvor deltagerne ved at svare på 5 små spørgsmål (multipel choice) kunne vinde en flaske dansk Whisky.

Vi fik 105 besvarelser i kurven første dag. Hvem der vandt whiskyen, blev først udtrukket fredag, så det fik vi ikke lige med.

Venlig Hilsen Hanne Nielsen Bonde

Særligt benyttede sider på dbio.dk