Kom sammen igennem CORONATÅGEN

Er din arbejdsdag også præget af tvivl, pres og evige forandringer ? Så kan du måske have gavn af at høre Tommy Krabbes foredrag om tillid og sammenhold. Deltag i online-mødet den 3.3.2021 kl 18.30

dbio-Syddanmark

​I sit online foredrag vil Tommy Krabbe inspirere dbio-Syddanmarks medlemmer til at komme sammen gennem corona-tågen:

Hvad gør man når krisen rammer? Det kan virke som om, at der ikke er noget at gøre, og det påvirker de ekstra belastede relationer og den enkeltes styrke til at handle.

På arbejdspladsen lever og arbejder vi i en tåget tid. Det frustrerende er, at vi ikke ved hvor længe det varer? Hvordan kommer vi ud af tågen? Hvad er der på den anden side?

Der er dog et særdeles vigtigt område, vi kan sætte ind på:

Vi kan sørge for, at vi kommer gennem tågen SAMMEN.

På trods af tvivl, pres og evige forandringer kan vi faktisk øge tilliden til hinanden og vores evne til at være i det sammen, og det kan betyde, at vi kommer ud af tågen med styrket sammenhold – og med gode dage på vej derhen.

Forfatter og foredragsholder Tommy Krabbe sætter i dette aktuelle online foredrag fokus på, hvordan vi kommer sammen gennem tågen.

Foredraget sætter fokus på konkrete råd og fælles fodslag, der kan gøre det lettere for alle at læse og forstå hinanden.

Tommy har høstet store roser for sin evne til at gøre sine online foredrag levende, inddragende og inspirerende. 
Han er en af landets mest populære og passionerede foredragsholdere.
Han giver redskaber til at håndtere forandringer og samarbejde i en corona-tid.
Han tilbyder et foredrag som er tilpasset dbio-Syddanmarks medlemmers aktuelle situation og udfordringer, og der bliver mulighed for inddragelse af deltagerne.

Du kan læse mere, se en video og  tilmelde dig her​

Særligt benyttede sider på dbio.dk