K og L, L og M eller M og K

Katja, Louise og Martina, K, L og M - Læs om kandidaternes holdninger, og hvad de vil arbejde med i dbio i den kommende treårs periode

dbio-Syddanmark

​På en forårsdag i maj kom de tre næstformandskandidater til Middelfart Sygehus for at mødes med nogle af deres vælgere.

De indledte med hver sit valgoplæg - og efter en lodtrækning blev det fastlagt at Louise skulle starte:

naestLouise

dbio skal levere varen, så alle bioanalytikere ser det som en naturlig ting at være medlem. Louise vil gerne tage ud og holde oplæg om dbio's arbejde. Trivsel, medansvar og synlighed er mantraord for Louise, der gerne vil arbejde videre med det gode arbejde, der allerede er dagsordenssat i organisatorisk udvalg.

Næstefter præsenterede Katja sit oplæg:

naestKatja

Katja vil som næstformand arbejde for Synlighed og vigtigheden af bioanalytikerfaget, forsat arbejde med de igangværende projekter, de studerende, bioanalytikeruddannelsen, medlemshvervning, større fokus på det psykiske arbejdsmiljø og medlemmernes sikkerhed, tryghed og arbejdsforhold generelt.

Som nummer tre holdt Martina sit valgoplæg:

naestMartina

Vi skal spille en rolle i sundhedsvæsenet, og være med til at forbedre det. Bioanalytikere skal være bedre til at rose sig selv. Martinas mantraord er troværdighed, ærlighed og vedholdenhed, og hun mener at vi skal kæmpe videre, selv om vi er rykket meget. Vi skal skubbe videre og understøtte hinanden.

Så startede spørgetimen.
Der var spørgsmål om synlighed som en del af bioanalytikeruddannelsen, om kommunikation i efteruddannelsen, om dbio's fremtid, overlever dbio som en selvstændig fagforening?
Medlemmernes krav til dbio's ydelser var også et af spørgsmålene,
Der var spørgsmål til, hvorfor man skal være medlem af dbio, og hvordan vi takler ikke-medlemmer.
løn og lokalløn blev også nævnt.

Det var et godt og oplysende valgmøde, som gav klarhed over nogle af kandidaternes forskelligheder.

Du kan læse kandidaternes valgoplæg her

 Hvis du gerne vil vide mere om kandidaterne, kan du blogge med dem.

Besøg:

naestformandsvalg

Særligt benyttede sider på dbio.dk