Julehilsen

Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår til alle medlemmer i dbio-Syddanmark

IMG_0829

Så blev det pludselig december igen, og det er tid til at se tilbage på det ¾ år, der er gået siden sidste generalforsamling.
Regionsbestyrelsen har arbejdet med mange emner og har haft gode debatter. Vi har forsøgt at holde jer alle opdaterede ved hjælp af hjemmesiden. Her håber vi, at I kommer ind med jævne mellemrum, og ser hvad der rører sig i jeres region. Vores Facebookside har efterhånden også mange medlemmer, men der er plads til mange flere. Der er ikke rigtig kommet gang i egentlige debatter endnu, men det kan jo komme hen ad vejen.

Vi har drøftet Region Syddanmarks frivillighedsstrategi og har afgivet et høringssvar. Det kan I læse på Region Syddanmarks hjemmeside. Hovedessensen er, at det er vigtigt for os, at der bliver fokuseret på ledelse. Lederne skal understøttes i opgaven med at have personer, der ikke er ansat, men som har en opgave i forhold til patienterne, på deres afdelinger. Ligeledes er det vigtigt, at de frivillige kun laver arbejde, der kan undværes, hvis de ikke møder op.

Vi går nu for alvor i gang med at se på fremtidens bioanalytikeropgaver, ude i kommunerne, på laboratorier med mange fuldautomatiserede processer, som sparringspartnere på hospitalernes øvrige afdelinger osv. I den forbindelse har Hanne Nielsen Bonde været til seminar i Dublin i den internationale organisation, hun har deltaget i et velværdsteknologiseminar i forskerparken på SDU og deltager i januar i Kommunerens Landsforenings sundhedspolitiske konference, hvor dbio i øvrigt har en stand.

Regionsbestyrelsen ønsker hermed alle nogle gode fridage og et godt nytår. Og til jer der må arbejde, nogle rolige dage trods alt.
Vi håber at se mange af jer til generalforsamlingen 10.marts på Comwell Kolding. Følg med på hjemmeside og opslagstavler!

Hanne Nielsen Bonde
Regionsformand
Danske Bioanalytikere - Syddanmark
Lumbyvej 11 Indgang D st.th
DK-5000 Odense
D +452125 7509
hnb@syddanmark.dbio.dk eller
dbio-syddanmark@dbio.dk

Særligt benyttede sider på dbio.dk