Hvad er dine krav til et bæredygtigt arbejdsliv?

Højere tillæg om natten? Bedre vilkår for seniorer? Eller mere frihed til at vælge, hvornår man vil holde fri? Medlemmer af Danske Bioanalytikere kan indsende krav til, hvad et bæredygtigt arbejdsliv er for dem, til OK 18 senest 21. juni.

Nyhed
web_149379_OK'18_MAERKE

Af Tina Groth-Andersen, konsulent

Danske Bioanalytikere har valgt bæredygtigt arbejdsliv som rød tråd ved OK 18, og fokus er, hvordan medlemmer kan holde til det pres, der er på sygehusene.

På optaktsmøder rundt om i alle fem regioner i foråret har tillidsrepræsentanter og ledere haft spændende diskussioner om, hvad bæredygtigt arbejdsliv er, og kan nu tage debatten på arbejdspladserne med medlemmerne.

Gruppe eller enkeltperson

De fleste steder holder tillidsrepræsentanterne møder på arbejdspladserne, indsamler krav og melder ind til Danske Bioanalytikere. Men du kan også som enkeltperson indsende dine krav. Ledere kan også indsende krav både som grupper og som enkeltpersoner.

Du kan indsende krav fra den 31. maj på  hjemmesiden.

Krav prioriteres i efteråret

Danske Bioanalytikere forhandler om ny overenskomst for bioanalytikere, laboranter, undervisere og ledere på sygehusene fra slutningen af 2017. Når vi har modtaget krav fra medlemmerne, koordineres kravene i løbet af eftersommeren i dbio.

Herefter forhandler dbio krav sammen med både Sundhedskartellet, som dækker i alt 11 sundhedsorganisationer, og Forhandlingsfællesskabet, som dækker i alt 53 organisationer.

149379_OK'18_facebook
Emne

Særligt benyttede sider på dbio.dk