Husk der er valg

I år er der valg til alle poster i bestyrelsen: Formand, Næstformand, bestyrelsesmedlem, HB medlem og kongresdelegerede. Der skal vælges 7 bestyrelsesmedlemmer udover formands- og næstformandsposten.

​Kandidater til formandsposten og næstformandsposten skal melde sig ved at skrive et valgoplæg, der sendes til dbio-sjaelland@dbio.dk senest den 16. februar. Valgoplæg må maks. være på 2000 anslag (inkl. mellemrum) og må gerne være med billede.  Opstillingerne vil blive lagt på hjemmesiden i alfabetisk (fornavn) rækkefølge umiddelbart herefter.

Eventuelle valgmøder vil ske i tidsrummet 23. – 25. februar, ved flere kandidater til formand og/eller næstformandsposten. Hvis det bliver aktuelt, vil der afholdes valgmøde følgende steder: Holbæk Sygehus, Køge Sygehus, Roskilde Sygehus, Slagelse Sygehus, Næstved Sygehus og Nykøbing Sygehus.

Opstillingfrist den 16. februar

Kandidater til bestyrelsesposter og HB medlemmer sender et oplæg til dbio-sjaelland@dbio.dk senest den 16. februar. Valgoplæg må maks. være på 2000 anslag (inkl. mellemrum) og vil blive lagt på hjemmesiden.

Hvis der ikke er nok kandidater, kan man stille op på generalforsamlingen, men så er de forhåndsopstillede sikret en plads. Hvis der er for mange opstillede foretages det samlede valg på generalforsamlingen. Opstilling og valg som kongresdelegeret foregår ligeledes på generalforsamlingen den 16. marts.

Særligt benyttede sider på dbio.dk