Har I overvejet en bioanalytiker?

Brug bioanalytikeren i almen praksis - det er Danske Bioanalytikeres budskab til de praktiserende læger på Lægedage 2013.

Nyhed
pjece150

Danske Bioanalytikere er for første gang til stede på Lægedage med egen stand. Standen er del af et fremstød, der skal synliggøre faggruppens særlige kompetencer overfor praksislægerne.

De besøgende på standen skal gå hjem med et klart indtryk af:

  1. Bioanalytikeres særlige kompetencer
  2. De alsidige opgaver, som bioanalytikere varetager og kan varetage i fremtidens almene praksis

Pjece og politik viser retningen

Til Lægedage har Danske Bioanalytikere udarbejdet pjecen ”Har I overvejet en bioanalytiker? - Brug bioanalytikeren i almen praksis”. Pjecen præsenterer, hvordan bioanalytikere kan bidrage til at understøtte og udvikle almen praksis. Den skal bruges i dialogen med de enkelte praktiserende læger og interesseorganisationer – men den kan også anvendes af bioanalytikere, der søger job i almen praksis og ønsker at vedlægge den sammen med ansøgningen. Derudover har vi udarbejdet et politikpapir, som viser retningen for Danske Bioanalytikeres arbejde med at udvikle bioanalytikeres rolle i almen praksis.

Pjece: Har I overvejet en bioanalytiker?

Politikpapir Almen Praksis - Oktober 2013

Tak for jeres input

Både i en spørgeskemaundersøgelse og på Praksissymposium 2013 har bioanalytikere ansat i almen praksis fortalt om deres arbejde. Det har inspireret til mange af argumenterne i både pjece og politikpapir. Tak for det! Og tak til de praksisbioanalytikere og laboratoriefaglige konsulenter, der deltager i Danske Bioanalytikeres ekspertgruppe og som har kvalificeret indsatsen overfor almen praksis.

Kom forbi – og tag din læge med!

Hvis du skal til Lægedage 2013 i Bella Centret d. 11.-15. november 2013, så kom forbi standen og vær med til at synliggøre din professions kompetencer. Og tag endelig din læge med!

Vi findes på stand nr. 018A under banneret ”Har I overvejet en bioanalytiker? - Brug bioanalytikeren i almen praksis”

Alle Danske Bioanalytikeres medlemmer ansat i almen praksis vil modtage en invitation til at komme forbi standen på e-mail en af de kommende dage. Derudover inviterer vi en række politikere og sundhedspolitiske ordførere, samt repræsentanter for PLO, Danske Regioner og patientforeninger til at besøge standen. Lægedage, som arrangeres af PLO for praktiserende læger og praksispersonale, afholdes d. 11.-15. november 2013 i Bella Centret.

Særligt benyttede sider på dbio.dk