Gode ideer til dbio-Syddanmarks medlemsarbejde i kongresperioden

dbio-Syddanmark sætter medlemmerne på dagsordenen - og vil forsøge at tilgodese alle de forskelle, som præger medlemmerne i deres valg af alder, anciennitet, arbejdsplads, kulturel baggrund, køn, stillingskategori, uddannelse m.m.

dbio-Syddanmark

Af Dinah Sloth Andersen, webredaktør 

Regionsbestyrelsen i dbio-Syddanmark har netop afholdt det første møde i 2019.

Dagsordenen var naturligvis præget af beslutningerne på kongressen.

Tiltag i kongresperioden:
Vi startede med en drøftelse af emnet ”Hvervning og fastholdelse” og vi brainstormede en masse ideer til tiltag i den kommende periode.
Det hele skal nu samles op, systematiseres og omsættes til handling, hvilket kommer til at ske i løbet af den næste måneds tid.

hvemerdbiosyddanmark

Se billedet i større format nederst på siden. Du kan se de forskellige grupper blandt medlemmerne, som kom frem under den brainstorm, som regionsbestyrelsen havde på sit møde.

Vi besluttede, at vi ville prøve at gøre brug af nogle ambassadører ude på afdelingerne. Det skal lige nærmere beskrives, så vil der komme en efterlysning, og der vil være biografbilletter på højkant til dem, der melder sig.

Noget af det der kommer til at ske er dog genkendeligt: Nemlig familiedage og medlemsarrangementer.

Formandsskabet på tour:
I  øjeblikket kommer Jesper Rønn og Hanne Bonde ud på nogle arbejdspladser og holder fyraftensmøder om lønsedler og den nye ferielov. Det har været afholdt i Vejle og nu er der planlagt møde i Kolding og Sønderborg. Vi kan selvfølgelig ikke komme ud på hvert laboratorium, men forsøger at komme på alle hospitaler, hvis det ønskes.

Godt nyt:
Den glædelige nyhed, der kommer lige nu her før vinterferien, er at vi har besluttet, at den meget populære og efterspurgte medlemsfest/aften kommer til at løbe ad stablen en gang i hver kongresperiode. Så glæd jer allerede nu til oktober 2020.

Og følg med på hjemmesiden i det kommende forår.

Særligt benyttede sider på dbio.dk