Glædelig jul og godt nytår

dbio-Syddanmark ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Af Dinah Sloth Andersen, webredaktør

Der er netiop sendt et nyhedsbrev ud til alle medlemmer i dbio-Syddanmark - det sidste nyhedsbrev, der gør en kort status over året, der er gået:

"Så nåede vi slutningen af 2020.
”Vi må da håb’ det blir’ bedre i morgen”.
På alle måder har det været et mærkeligt, travlt, uroligt, til tider lidt angstprovokerende og usædvanligt år.
Men nu er det ved at være slut og der er også sket andet end ”corona” i 2020"

Sådan starter nyhedsbrevet, der desuden fortæller om Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), og hvordan arbejdet med den lokale struktur er forløbet i 2020.

10-års tillægget til laboranterne er nu på plads på alle dbio-Syddanmarks arbejdspladser i regionen. Selv om det fremgår af overenskomsten, er det nemlig ikke sket automatisk overalt.

En fornyelse af kompetencelønsaftalen på et af regionens sygehuse har også givet en del arbejde for dbio-Syddanmark og den lokale fællestillidsrepræsentant. Aftalen er nu endelig faldet på plads.

dbio tilbyder sine repræsentanter en uddannelse, så de kan give medlemmerne en god service. Denne uddannelse er under revision. Arbejdet inddrager også dbio-regionerne. Derfor er der også arbejdet med dette område i dbio-Syddanmark, hvor der her ved årsskiftet er en del repræsentanter, der venter på at komme igang med repræsentantuddannelsen. dbio-Syddanmark håber - på trods af coronasituationen - at uddannelsen snart kan komme igang igen.

Corona nævnes også i nyhedsbrevet: Fremadrettet skal aftalen om at stå i beredskab genforhandles, da den udløber ved årsskiftet. Vaccinationsprogrammet bliver også omtalt, da det naturligt vil omfatte bioanalytikere/laboranter.

Nyhedsbrevet slutter således:

"Jul og nytår.Jul og nytår.

dbio-Syddanmark holder ikke lukket mellem jul og nytår, men sekretariatet i København er lukket fra 23/12-4/1.
Så kommer du i problemer, eller har spørgsmål du skal have svar på inden nytår, så ring helst inden lillejuleaften. Så er der flere kræfter at trække på.

Mellem jul og nytår finder vi også ud af det.

Kan I nu alle have en rigtig god jul og et godt nytår, på trods af nedlukning og travlhed.

På vegne af dbio-Syddanmark
Regionsformand Hanne Nielsen Bonde."

Som medlem kan du læse nyhedsbrevet i din mailboks.

2020-jul-streamer

Særligt benyttede sider på dbio.dk