Glædelig international bioanalytiker dag

Den internationale sammenslutning af bioanalytikere IFBLS startede Den Internationale Bioanalytiker dag ved IFBLS kongressen 1996 i Oslo, Norge, for at reklamere for og fejre den centrale role bioanalytikere har i diagnostik og forbyggende sundhed. Dagen ligger fast på d. 15 april, og i år 2022 er temaet 'Testing Times - Biomedical Laboratory Scientists' Role in the Covid-19 Pandemic'

Nyhed
Skrevet af
Lone Bojesen, Webredaktør
2022 Bioanalytiker dag

I anledningen af Den Internationale Bioanalytiker dag 2022, har dbio udgivet nogle videoer, hvor formand Martina Jürs og næstformændene Katja Wienmann Bramm og Bitten Kaanbjerg Kristensen taler om bioanalytikerne og deres indsats ikke kun under Corona epidemien, men generelt i hverdagen i samfundet.

Danske bioanalytikere - youtube - 15 april

Du kan også bidrage til denne samling af videoer fra og med bioanalytikere, ved at sende en video af dig selv og dit stolteste øjeblik som bioanalytiker under covid-19 på ca. 1 min. Videoen bliver derefter delt på dbio's medier.

Intet er for småt, intet er for stort. Fortæl om et øjeblik, hvor du var stolt af at være bioanalytiker under coronapandemien.

Send din video til digital redaktør, Niels C. Jensen, ncj@dbio.dk. Husk at holde telefonen vandret og brug gerne en mikrofon, f.eks. bare den der indbygget i dine høretelefoner. Hvis du skal sende en stor fil, kan du bruge wetransfer.com.

Du kan også læse mere om Den Internationale Bioanalytiker dag på IFBLS hjemmeside

http://www.ifbls.org/index.php/about-ifbls/international-biomedical-laboratory-science-day

Herlev og Gentofte Hospital fejrer også dagen på Facebook

Herlev og Gentofte Hospital

 

Særligt benyttede sider på dbio.dk