FTF fyraftensmøde

FTF Region Sjælland inviterer alle FTF og LO repræsentanter til fyraftensmøde om stress, trivsel og motivation - fra "Battlemind til safemind"

Nyhed

Foredragsholder og trivselsekspert Henrik Krogh fører os igennem et forrygende, spændende og underholdende interaktivt foredrag om vejen til at møde modstand og pres med mod, motivation og arbejdsglæde.

Få værktøjskassen fuld af helt nye tips, teknikker og trivselsstrategier, der kan gøre dig, dine kolleger og din familie langtidsfriske både til hverdag og fest. Bliv dobbelt så stærk under pres ved at se det halvfyldte glas præcis, som det er: Både halvt tomt og halvt fuldt. Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer. 

Sæt fokus på dine trivselstegn frem for stresssymptomerne. Bliv smitsom med god energi ved at lære at tale trivselssprog, og hør cases fra det virkelige liv bl.a. langtidsfriske brandfolk fra 9/11.

 

Kan en dansk bedemand øge din trivsel, og en brandmand fra New York forbedre din livskvalitet? Det kan de, for de har et ekstra gear, der kaldes for battlemind. 

 

Det har du også, og du har faktisk flere gear, som gør, at du kan klare ekstraordinære udfordringer i dit arbejdsliv og privatliv. 

 

Undersøgelser af langtidsfriske mennesker i verdens hårdeste og farligste jobs viser, at du for at kunne trives i din højeste gear, skal kunne beherske overgangen med at skrifte lynhurtigt fra at være i battlemind til at kunne være helt tryg og afslappet igen.

 

Arrangementet er gratis og er åbent for alle. Men det er nødvendigt du tilmelder dig. Der er plads til 145 deltagere og tilmeldingsfristen er den 20. marts 2017 eller indtil der ikke er flere pladser.Tilmelding sker på: https://ftf.nemtilmeld.dk/76/​


For mere information om arrangementet tryk her:  https://www.ftf.dk/region-sjaelland/artikel/fyraftensmoede-fra-battlemind-til-safemind-25-april-2017/?L=0&cHash=781d6e037bf216d991f4c8eb813373b1​​

Særligt benyttede sider på dbio.dk