Formand og næstformand genvalgt

Britta Mølgaard og Merete Kjeldgaard genvalgt til henholdsvis formand og næstformand for de næste 3 år. Til gengæld mangler der et enkelt kandidat til et ordinært bestyrelsesmedlem.

Der har ikke været nogen modkandidater til de to poster som formand og næstformand, så derfor skal der lyde et stort TILLYKKE til Britta Mølgaard og Merete Kjeldgaard der begge er blevet genvalgt til henholdsvis formand og næstformand de næste 3 år. Merete er også genvalgt som HB-medlem.

Her ved fristens udløb for opstilling til de ordinære bestyrelsesposter, har vi desværre ikke modtaget kandidater nok. Der mangler en kandidat til et ordinært bestyrelsesmedlem.

Vi skal derfor have et suppleringsvalg på selve generalforsamlingen.

Det foregår på den måde at de deltagende medlemmer har mulighed for melde sit kandidatur på generalforsamlingen. Er der flere kandidater end der er brug for, vil der blive et valg mellem disse.

Det betyder så, at de kandidater der allerede har meldt sig, allerede er valgt ind i bestyrelsen for de næste 3 år. Tillykke til dem.

Link til valgoplæg på bestyrelsesmedlemmer

Vi håber der er nogen der vil overveje at blive en del dbio-Nordjyllands regionsbestyrelse og stille op d. 18 marts på generalforsamlingen.

På generalforsamlingen skal der samtidig vælges 5 delegerede til kongressen i oktober 2015

Link til tilmelding til generalforsamling 2015

Under nedenstående link kan du læse den skriftlige beretning, samt se regnskabet 2014 og budget 2015

Link til generalforsamling 2015 

Særligt benyttede sider på dbio.dk