Familiedagen i Givskud den 14. september

Der var ca 20 medlemmer, der havde benyttet sig af dbio-Syddanmarks tilbud om at tage familien med til Løveparken i Givskud til nedsat pris

14. sep. 2013 afholdt dbio-Syddanmark den første såkaldte "familiedag"

Her havde vi i regionsbestyrelsen besluttet at give medlemmerne mulighed for at invitere deres familie: børn, ægtefæller og børnebørn i Givskud Zoo til stærkt nedsat pris.

Dette tilbud benyttede 20 medlemmer sig af og det gav et samlet deltagerantal på 65 voksne og 25 børn. (børn over 12 år er her "voksne")

Vejret var nogenlunde med os. Trods udsigter, der lovede det modsatte, holdt det tørvejr det meste af dagen.

Arrangementet var lagt an på at folk kunne komme, når det passede dem, og tage turen i eget tempo. Vi havde annonceret, at der kunne arrangeres fællesspisning, men det var ikke praktisk muligt.

Jeg, regionsformand Hanne Nielsen Bonde, deltog også og havde en god dag. Det er længe siden mine børn var så små, at vi tog sådanne steder hen.

Regionsbestyrelsen håber, at I alle havde en hyggelig dag, og vi regner med at lave et lignende arrangement i 2014, i en anden seværdighed i regionen.

Der er lige lidt praktiske ting med biletter og tilmelding, der skal pudses lidt af inden næste gang.
Og vi skal have helt styr på definitionen af "familie" så vi kan håndtere det hensigtsmæssigt.

Men vi finder at det er en god måde at gøre opmærksom på dbio-Syddanmark på, og måske give lidt service til nogle af de medlemmer vi ikke ser i andre sammenhænge.

Venlig hilsen  Regionsformand Hanne Nielsen Bonde pva. Regionsbestyrelsen i dbio-Syddanmark

Særligt benyttede sider på dbio.dk