Dinah Sloth, RB-medlem i dbio-Syddanmark

Dinah Sloth er den næste i rækken af regionsbestyrelsesmedlemmer, der præsenterer sig selv på hjemmesiden

Nyhed

Jeg hedder Dinah Sloth og vil her fortælle lidt om mig selv.

Dels om mit bioanalytikerarbejde, dels om mit engagement i det fagpolitiske arbejde  og så lige lidt om det, der ikke er arbejde.

Jeg arbejder på SVS, Grindsted på et laboratorium, hvor vi har klinisk biokemi og immunologi. Jeg har været på min arbejdsplads i en menneskealder, og er rigtig glad for at være der.
Vi er en døgndækket afdeling med tilkaldevagt, aften og nat.
Vi har været ude for forandringer på arbejdspladsen, som så mange andre: Vi udfører de analyser, der er nødvendige for at kunne betjene de sengeafdelinger, der er på matriklen i Grindsted. Resten af prøverne sender vi til SVS, Esbjerg, der har det store analyserepertoire, men også sender specialanalyser til speciallaboratorier rundt omkring i regionen og i landet.

Jeg har en specialistfunktion på prøvetagningsområdet. Det er er spændende område, dels fordi vi her kommer i direkte kontakt med vores kunder og kan fortælle dem om vores fag, dels fordi alt det præanalytiske ligger i funktionen. Og netop på det præanalytiske område er der mange ting, der skal huskes/tages hensyn til, hvis de utilsigtede hændelser på dette område skal kunne udelukkes.
Derudover er jeg AMiR på arbejdspladsen, et område der passer fint sammen med specialistfunktionen.

På det fagpolitiske område har jeg nærmest altid været aktiv. Allerede som hospitalslaborantelev (som det hed dengang) i Varde, var jeg elevansvarlig i forhold til Landsammenslutningen af Hospitalslaboranter (som det hed).
Senere var jeg TR på Grindsted Sygehus, der dengang var et selvstændigt sygehus.
Kredsbestyrelsen i Ribe Amt bestod dengang af 5 medlemmer, jeg var en af dem, og blev kredsformand frem til regionaliseringen.

Nu sidder jeg i dbio's hovedbestyrelse og i regionsbestyrelsen i dbio-Syddanmark, hvor jeg er ansvarlig på arbejdsmiljøområdet. Det betyder, at jeg er med til at arrangere temadage på arbejdsmiljøområdet i dbio-Syddanmark, og også deltager i møder for regionsansvarlige i dbio, nationalt, hvor vi får input af hinanden og uddannelse i forskellige emner, for eksempel at holde gode møder.

Som webredaktør på dbio-Syddanmarks hjemmeside, har jeg i de forløbne måneder været optaget af de ændringer, der er sket med hjemmesiden: dbio's intranet - insite.dbio.dk - er blevet udbygget med alle de organisationsnære medlemmer, så også alle repræsentanterne og medlemmerne af regionsbestyrelsen, og de områder de arbejder med, er blevet flyttet ind i intranettet.

Og så er der dbio.dk, der er gået i luften i en ny version.

Nu er det hele jo ikke arbejde, der er også familien, venner, hus, have, gåture, ferier .......
Og det skal der også være tid til!

Venlig hilsen

Dinah Sloth

Særligt benyttede sider på dbio.dk