Deltag i Prideparaden sammen med fagbevægelsen

Få din egen t-shirt til Copenhagen Pride Week

Nyhed
Skrevet af
Jytte Kristensen, Redaktør
OK pride

Fra den 13. til den 21. august er 2022 gennemføres Pride Week med fuldt program, som før corona.

Fagbevægelsen er repræsenteret med en stand på Rådhuspladsen (Pride Square) fra lørdag til torsdag og opfordrer alle til at lægge vejen forbi og støtte op om Fagbevægelsens LGBT+ initiativer.

Lørdag den 20. august 2022 er der Prideparade med afgang fra Frederiksberg Rådhusplads kl. 13.00. Paraden slutter ud på eftermiddagen på Pride Square.

Fagbevægelsen deltager igen i år med en lastbil, og Fagbevægelsens Hovedorganisation, FH’s formand Lizette Risgaard, ledsaget af røde faner, vil føre an.

Alle, der ønsker det, kan få en t-shirt udleveret hos Lene Paludan Hastrup eller en af de andre, som vil befinde sig ved FH´s lastbil på Frederiksberg Rådhusplads fra klokken 12.00. T-shirten er sort med et ok-logo inde i regnbueflaget. Sig gerne at du kommer fra dbio.  

I FH´s bod på Rådhuspladsen ( Pride Square) er du meget velkommen til at få en snak om, hvordan du kan blive en del af FH´s LGBT-arbejde og høre om de initiativer, som FH har sat i gang for et arbejdsmarked  med lige rettigheder til alle.

Program for hele Pride Week https://www.copenhagenpride.dk/

Særligt benyttede sider på dbio.dk