dbio-Sjælland har afholdt medlemsarrangement om Tarmkræft

Torsdag den 3. marts var der samlet ca. 50 medlemmer i auditoriet på Køge Universitetshospital til foredrag om tarmkræft.

dbio-Sjælland

​dbio-Sjællands aktivitetsudvalg havde endnu engang sammensat en spændende aften for medlemmerne. Vi startede med nogle sandwichs og lidt at drikke, da de fleste kom direkte fra arbejde. Det er jo også altid så hyggeligt lige, at få sludret med hinanden på tværs af arbejdspladserne. 

Først hørte vi Lennart Friis-Hansen; overlæge på KBA i Næstved, fortælle om tarmkræftscreening, derefter var det  Mads Warnecke; overlæge på Patologiafdelingen i Roskilde, der fortalte om de histopatologiske undersøgelser, der er i forbindelse med screeningen for Colon-Rectal Cancer. Efter en kort kaffepause var det Niels Pallisgård; Molekylærbiolog på Patologiafdelingen på Roskilde Sygehus, der sluttede aftenen af med at fortælle om ”Liquid biopsies”.

Der var over 50 tilmeldte, og det er vores indtryk, at alle synes aftenen var spændende med tre gode foredragsholdere. 

 Vi i aktivitetsudvalget takker for den store opbakning til denne aften, og glæder os til at kunne indbyde til endnu et arrangement senere på året.  

Stemningsbilleder fra aftenen:

2016-03-03 17.43.49
2016-03-03 18.40.40
2016-03-03 19.31.34

Særligt benyttede sider på dbio.dk