dbio prisen 2021 gik til Susanne Andresen

dbio-prisen 2021 gik til Susanne Andresen, bioanalytiker på klinisk biokemisk afdeling på Køge sygehus, for hendes arbejde med Implementering af patientnært apparatur (POCT) i Præhospital og eHospital i Region Sjælland.

Nyhed
Susanne Andresen med dbio-prisen

Prisen gives til Susanne grundet det kæmpe arbejde, hun har haft med implementeringen af poct-udstyret og med undervisning af ambulancepersonale og kommunernes akutsygeplejersker.

Ingen i Region Sjælland kan længere være i tvivl om, at når man skal sikre kvalitet i det patientnære arbejde med bl.a. blodprøver, herunder sikre elektronisk overførsel af svar, må der bioanalytikere på banen, og det er i allerhøjeste grad Susannes fortjeneste. Hun har arbejdet utrætteligt med dette i mange år, bl.a. også som primus motor i den i Danmark "verdensberømte" laboratoriebus. Disse erfaringer har hun taget med i arbejdet med at validere udstyr til ambulancetasker.

Susanne har endvidere haft en stor andel i projektet Changing Cancer Care, der bl.a. går ud på, at cancerpatienter skal spares for at bruge unødig tid og kræfter på at tage til hospitalerne for blodprøvetagning, men kan tage en blodprøve på sig og analysere den på et poct hæmatologi-apparat og overføre svar til behandlende afdeling.  Projektet Changing Cancer Care har været i TV2 Øst. 

STORT TIL LYKKE 

Særligt benyttede sider på dbio.dk