dbio-MIDT nyt januar 2014

Ny hjemmeside, nyhedsbreve, aktiviteter og fagdag 2014

dbio-midtjylland  uge 4 2014

Kære ALLE medlemmer i dbio-midtjylland

Ny hjemmeside:

I som bioanalytikere og brugere af meget  IT - er måske den faggruppe, der kunne have forståelse for "bøvl" ved overgangen til nyt system, men hvorfor på  dbio.dk?

Jeg tror på, at det handler om en overgang, så ved I, at repræsentanter bruger Insite til informationer og tilmeldinger. 

ALLE bruger Arrangementer og tilmelding på den regionale side, til foredrag om f.eks. Hudkræft 27.februar  og generalforsamling 18.marts.

Hjemmesiden giver en ny mulighed for tilmelding til Nyhedsbrev fra den enkelte region, et Nyhedsbrev, der samler op fra den regionale hjemmeside. På sigt, når 85% af medlemmerne i dbio-midtjylland er tilmeldt vil jeg stoppe med at udsende dbio-midt-nyt på denne måde, hvor jeg bruger mailadresser fra medlemsregistret.

85% er det antal medlemmer, der dd modtager dbio-midt-nyt - et herligt stort antal medlemmer, som jeg er meget glad for at nå ud til og derfor først stopper, når samme antal har tilmeldt sig Nyhedsbrev fra dbio-midtjylland.

På den regionale side er der adgang til at kontakte webredaktør, skrive henvendelser altså komme direkte i kontakt med dbio-midtjylland, håber I vil bruge disse muligheder og vi ser også gerne, at I bruger dbio-midtjyllands Facebook side.

Aktiviteter i dbio-midt: Udover foredrag og generalforsmling starter OK 15 op i Midtjylland 30. januar, når tillidsrepræsentanter og ledere er inviteret - husk denne dag er IKKE på hjemmesiden med tilmelding - her skal I sende mail til dbio-midtjylland@dbio.dk

Ad hoc gruppe: Fagdag 25.oktober 2014 - regionsbestyrelsen har sat datoen, nu mangler vi en lille gruppe, der vil være "gruppen", der er med til at arrangere - send lige en mail og skriv: "det vil jeg gerne" og send mailen allerede i dag!

Venlig hilsen

Mette Thomsen, dbio-midtjylland@dbio.dk

Danske Bioanalytikere, Region midtjylland

Særligt benyttede sider på dbio.dk