Charlotte fra bagedysten: Vi har brug for kreativitet og vildskab

Bioanalytiker og deltager i Den Store Bagedyst, Charlotte Holm Brodersen, skyder dbio’s helt egen bagedyst i gang. Vær med og vind en luksus spa-oplevelse for 2.

Nyhed

Af Niels C. Jensen, journalist 

charlotteogkage_web

Chalottes bud på en bioanalytikerkage. Bag dit eget bud og vind en wellness-oplevelse for 2.

”Jeg tror faktisk aldrig, jeg har været til et møde som bioanalytiker, hvor der ikke var kage,” siger Charlotte Holm Brodersen.

Hun er bioanalytiker og har været med i Den Store Bagedyst på DR1. Charlotte blev i programmet kendt for sin store kreativitet og glæde for mad. Noget som hun også genkender fra sine bioanalytikerkollegaer.

”Jeg ved ikke, hvorfor kage fylder så meget for bioanalytikerne. Måske er det noget med, at vores arbejde er meget struktureret, og derfor mangler noget kreativitet og vildskab, som man så får igennem bagning,” siger Charlotte og fortsætter:

Tro kopi af en urinkolbe

”Det vildeste eksempel på en bioanalytikerkage, jeg har hørt om, er en meget tro kopi af en urinkolbe lavet som kage. Jeg har kun set den på et billede, så jeg ved ikke hvordan den smagte.”

Charlotte er lige nu i gang med en kandidat i Fødevareinnovation og sundhed/Food Innovation and Health på Københavns Universitet. Tidligere arbejdede hun som bioanalytiker i samme bygning, nærmere bestemt på  institut for Idræt og Ernæring.

”I et års tid var mit arbejde at tage prøver i forbindelse med et projekt, som skulle undersøge blandt andet tarmflora i forbindelse med gluten og fuldkorn. Det var rigtig spændende, men det har hele tiden været mit mål at læse videre.”

brugos_logo

​Bag en kage og vind en luksus spa-oplevelse for 2.

  1. Bag dit bud på en bioanalytikerkage, hvor du inddrager sloganet ”Brug os. Vi stikker ikke”.
  2. Tag et billede og læg det på Instagram med tagget: #vistikkerikke #bioanalytiker
  3. Del kagen med familie, venner eller kollegaer.
  4. Kryds fingre – Måske er det dig, der vinder en luksus spaoplevelse for 2.

Deadline for at lægge billeder på Instagram og deltage i konkurrencen er d. 12. januar 2015.

Vinderen offentliggøres i fagbladet, på dbio.dk og Facebook d. 24. februar 2015.

Særligt benyttede sider på dbio.dk