BEVAR St. Bededag demonstration

Søndag d. 5/2 2023 har 20 fagforeninger arrangeret en demonstration på Christiansborg Slotsplads, for at vise vores utilfredshed med afskaffelsen af St. Bededag, herunder FH som er dbios hovedorganisation. Repræsentanter fra Dbio-Hovedstaden vil stå ved statuen af Biskop Absalon på Højbro plads kl. 13.30 - iført de gule regnfrakker og med vores fane - så vi sammen kan gå over til Christiansborg Slotsplads. 

Nyhed
Skrevet af
Lone Bojesen, Webredaktør
2023 Demonstration st.bededag

Kom og vær med, når vi samles for at markere, at vi vil bevare store bededag 

Uanset hvem du er, hvad du laver, hvem du stemmer på, hvor du bor i landet, så er den her markering for dig. For store bededag er alle danskeres helligdag  

Det bliver en hyggelig eftermiddag med musik, taler, underholdning og spændende aktiviteter.

Og hvorfor er det vigtigt, at du kommer med?

Fordi store bededag er vores fælles fridag, hvor vi kan slappe af eller være sammen med vores venner og familie. Sådan skal det også være fremover i Danmark.

Det er ikke i orden, at regeringen afskaffer helligdage eller fridage hen over hovedet på os alle. Og endda fjerner kompensationen for de lønmodtagere, der hele tiden har arbejdet store bededag.

Jo flere vi er, jo tydeligere et signal kan vi sende til regeringen. 

Mere information vil løbende blive delt på Facebook-begivenheden

Se mere om underskriftindsamlingen på www.bevarstorebededag.dk

Skriv under og del!

 

Repræsentanter fra Dbio-Hovedstaden vil stå ved statuen af Biskop Absalon på Højbro plads 5. februar  kl. 13.30 - iført de gule regnfrakker og med vores fane - så vi sammen kan gå over til Christiansborg Slotsplads. 

Der vil være et antal ekstra regnfrakker, hvis nogen skulle mangle. 

Vi håber at se rigtig mange af jer!

Særligt benyttede sider på dbio.dk