AMiR-temadag med forskellige inspirerende arbejdsmiljøvinkler

Temadagen for AMiR, den 17/6, kom rundt om arbejdsmiljø generelt i dbio-regi, langtidsfriskhed/sygefravær, nyt fra dbio-Syddanmark og intro til insite.dbio.dk

​En god temadag!

Det var en indholdsrig og inspirerende temadag, hvor deltagerne var aktive og hele tiden deltog i emnerne med kommentarer og spørgsmål til oplæggene.

Næstformand i dbio, Camilla Bjerre, fortalte om dbio's indsats på arbejdsmiljøområdet, og kom herunder ind på de arbejdsmiljøstrategier, som er lagt:

Risici i arbejdet skal mindskes
Flere arbejdsskader skal anerkendes - psykiske som fysiske
dbio følger udviklingen på nano-området
dbio øver indflydelse på udviklingen
Medlemmer skal inddrages i arbejdsmiljøarbejdet

Oplægget om langtidsfriskhed ved Dinah Sloth, handlede både om langtidsfriske, men også om sygefravær generelt.

Regionsformand, Hanne Nielsen Bondes oplæg om arbejdet i dbio-Syddanmark gav et indblik i, hvad hun arbejder med og hvor mange forskellige - og spændende - opgaver, der ligger i funktionen.

Præsentationen af insite.dbio.dk viste repræsentanterne de muligheder, der ligger i dbio's nye intranet, og det blev besluttet at al relevant repræsentantmateriale fra dbio-Syddanmark vil blive lagt på intranettet.
Det betyder at du, som repræsentant, skal logge på insite.dbio.dk, hvis du vil læse referatet af temadagen og se de plancher, der blev brugt undervejs.

(Insite.dbio.dk er for repræsentanter og andre medlemmer, der er valgt til forskellige udvalg i dbio)

Referat af temadagen man findes på www.insite.dbio.dk

Særligt benyttede sider på dbio.dk