1. 2. 3. gang

I den sidste måned har det været en fornøjelse at modtage presseklip om sundhedsvæsenet. Bioanalytikerne har fået synlighed hele 3 gange.

30. november har JP Århus et indlæg med overskriften: “Ældreplejens fokus bør være meget mere end bad” - hvor bioanalytikernes rolle beskrives af Martina Jürs, næstformand 

pdficon_small

Artikel fra JP Aarhus med Martina.pdf

11.december er Martina “på” igen, denne gang i Politiken sammen med formanden for Dansk Laborant forening – hvor de sætter fokus på faggruppernes betydning for forskningen – det tager afsæt i Københavns Universitet, men jeg håber, at beslutningstagere på Århus Universitet er opmærksomme på problematikken, ikke mindst nu, hvor store besparelser er meldt ud.

pdficon_small

Forskning Politiken den 11.12.2013.pdf

13.december – sender regionsrådet en pressemeddelelse ud omkring : “Hjemme-blodprøver er god patientservice” - det er dejligt, at politikkerne har opdaget, at bioanalytikerne kan bidrage ude i “det nære sundhedsvæsen” - og det har været herligt, at se artikler fra mange dagblade i regionen, hvor bioanalytikerne er nævnt i overskrifterne fra Lemvig, Randers, Skive, Århus og Horsens er lige dem jeg har set.

pdficon_small

Pressemeddelse RM.pdf

Ingen træer gror ind i himlen – heller ikke i en juletid og jeg hører gerne om, hvordan I finder løsningerne derude og ikke mindst får økonomien på plads.
Mette Thomsen, regionsformand​

Særligt benyttede sider på dbio.dk