UCN Sundhed søger adjunkter/lektorer til Bioanalytikeruddannelsen

Som en del af Uddannelsesforliget 2021 har Professionshøjskolen UCN etableret et udbud af bioanalytikeruddannelsen på Skolevangen i Hjørring fra efterårssemesteret 2022 med et optag på årligt 60 studerende fordelt på studiestart i henholdsvis september og februar.

Der har været stor interesse i uddannelsen og det første hold studerende er nu i fuld gang. Teamet på bioanalytikeruddannelsen består af en uddannelsesleder, en AC-medarbejder på deltid samt to undervisere. Nu skal teamet omkring uddannelsen udvides. Vi søger derfor adjunkter/lektorer til fastansættelse med tiltrædelse den 1. november 2022 eller snarest derefter.

På Bioanalytikeruddannelsen har læring, forskning, samarbejde med klinikken og godt kollegaskab stor opmærksomhed.
Uddannelsen udgør en del af UCN Sundhed, som foruden Bioanalytikeruddannelsen omfatter Ergoterapeutuddannelsen, Fysioterapeutuddannelsen, Jordemoderuddannelsen, Radiografuddannelsen, uddannelsen til Sundhedsadministrativ koordinator og Sygeplejerskeuddannelsen.
Området er kendetegnet ved et højt fagligt niveau samt et praksisnært studie- og uddannelsesmiljø, som løbende udvikles i samarbejde med både studerende og kliniske samarbejdspartnere.

Bioanalytikeruddannelsen er placeret fysisk på Campus Skolevangen i Hjørring sammenmed Sygeplejerskeuddannelsen, Læreruddannelsen, Pædagoguddannelsen samt Natur-og kulturformidleruddannelsen. Her deler uddannelsen undervisningslokaler og fællesfaciliteter med de øvrige uddannelser.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor

  • uddannelse, de studerendes læring og udvikling af professionen er i centrum
  • dynamik og forandring er en del af hverdagen
  • praksis er afsæt for forsknings- og udviklingsprojekter
  • du udfordres af aktive og engagerede studerende og kollegaer

Vi søger kandidater, der

  • har en naturvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau, gerne inden for kemi/biokemi, og meget gerne – men det er ikke et krav - med en baggrund som bioanalytiker
  • brænder for undervisning, vejledning og udvikling af professionen
  • har lyst til at bidrage med studievejledning til uddannelsens studerende
  • har generel viden om bioanalytikerens arbejde samt alsidig klinisk erfaring
  • kan trives i en stor organisation med mangeartede opgaver, hvor det nære kollegialefællesskab og samarbejde har høj prioritet
  • har lyst til og interesse for tværfagligt og tværprofessionelt samarbejde
  • er selvstændig og udviser ansvarlighed

Som adjunkt/lektor bliver dine opgaver overvejende

  • at undervise i uddannelsens teoretiske del
  • at varetage vejledning individuelt og i grupper samt i projektforløb i den teoretiske del af uddannelsen
  • at varetage prøver i den teoretiske del af uddannelsen
  • at deltage i fastlagte studieaktiviteter og prøver i den kliniske del af uddannelsen
  • at fungere som uddannelsens studievejleder
  • at indgå i kvalitets- og udviklingsarbejde med henblik på at sikre sammenhæng og progression i uddannelsen
  • at varetage undervisning i efter- og videreuddannelsesregi
  • at deltage i forsknings- og udviklingsaktiviteter

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er på fuld tid.

Stillingen som adjunkt er en uddannelsesstilling, der er omfattet af Bekendtgørelse omstillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskoler.
Som adjunkt skal du varetage opgaver indenfor undervisning, forskning og udvikling; opgaver som du introduceres til, når du deltager i UCN’s veletablerede adjunktforløb .Adjunktforløbet er tilrettelagt med henblik på at støtte dig i at udvikle kompetencer, viden og færdigheder til at varetage arbejdsopgaver som adjunkt på Professionshøjskolen UCN.
Foruden kurser og deltagelse i faglige ophold tilbydes der med adjunktforløbet kompetenceudvikling samt et stort netværk med andre adjunkter og forskere på tværs af UCN’s uddannelser og forskningsområder.
Adjunktforløbet har yderligere til formål at klæde dig på til at skrive en lektoranmodning, der som udgangspunkt skal afleveres i løbet af de første 3 ½ år af din ansættelse.
Med en positiv lektorbedømmelse overgår du automatisk til en fast lektorstilling på UCN. Læs mere om lektorbedømmelsen.                                                                Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler

Særligt vedrørende lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen henledes opmærksomheden på, at der er mulighed for at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i Bekendtgørelse om lektorkvalificering.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Samtaler forventes afholdt den 10. oktober 2022.

Til samtalen bedes du have forberedt et kort oplæg (5 min) med pædagogiske og didaktiske overvejelser til en tænkt undervisningslektion. Samtalen forventes at vare ca. 30minutter.

Yderligere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til uddannelsesleder Sofie Gry Pristed,
sgp@ucn.dk eller på tlf. nr.: 72 69 12 70.

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksualitet til at søge stillingerne.

 

Professionshøjskolen UCN er Nordjyllands største praksisnære uddannelsesinstitution med seks adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted. Vi tilbyder over 30 videregående erhvervs- og professionsuddannelser inden for pædagogik/læring, sundhed, business og teknologi. Vi udvikler Nordjylland gennem uddannelser, livslang læring og praksisnær forskning – altid i tæt dialog med vores omverden. Vi er godt 900medarbejdere. Sammen gør vi vores bedste for de over 9.500 studerende og 9.400 kursister, der har valgt os til.

Særligt benyttede sider på dbio.dk